^

Graviditetskalenderen

Graviditetskalenderen er nødvendig for en gravid kvinde at have en klar ide om, hvilke ændringer der sker i forbindelse med intrauterin udvikling af hendes ufødte barn.

Det er lavet i uger og trimestere, og hver ny uge af graviditeten gør justeringer af fostrets udvikling. De første 13 ugers graviditet er den farligste, da eventuelle bivirkninger på fostret kan føre til medfødte sygdomme eller tab af graviditet. I andet trimester fortsætter fostret med at vokse hurtigt, og i løbet af den 20. Uge begynder de fleste kvinder at mærke bevægelsen.

Hvad sker der ved 7 ugers graviditet?

Den syvende uge af graviditeten indikerer, at embryoet udvikler sig aktivt inde i kvindens krop. Dens vægt er ca. 0,8 gram, og højden er ca. 8-10 millimeter.

Anden uge af graviditeten

I vores artikel om den anden uges graviditet vil vi forsøge at besvare disse og ikke kun disse spørgsmål i detaljer.

Obstetriske graviditets uger

Lad os se nærmere på funktionerne i hver uge med fødselspregnation.

Alt om de første uger af graviditeten

I denne artikel vil vi forsøge at beskrive i så meget detaljer om de første uger af graviditet, mulige problemer og forsøge at besvare alle dine spørgsmål.

Kort svangerskabsperiode

Der er dage, hvor den kvindelige krop i bogstavelig forstand begynder at opføre sig fortroligt. Af en eller anden grund vil du spise sild og selvfølgelig med syltetøj, eller pludselig "trække" på en saltet agurk. Og kvinder, der har oplevet livserfaring og piger, der ikke har nogen ide om skiftet af skæbnen, ved, at den korteste graviditetsperiode kan forårsage store ændringer i den kvindelige krop. Sex og en lille svangerskabsperiode

Graviditet: 41 uger

Dit barn er ikke længere så behageligt som før, så for hans sikkerhed vil lægen råde dig til at starte udfordringen med fødselsaktivitet i næste uge.

Graviditet: 40 uger

Det er svært at sige, hvad dit barns vægt og højde vil være, men de nyfødte gennemsnitlige parametre er ca. 3,4 kg - vægt og 50 cm højde.

Graviditet: 39 uger

Barnet fortsætter med at vokse fedtlag, hvilket hjælper med at kontrollere kroppens temperatur efter fødslen.

Graviditet: 38 uger

Dit barn har allerede fået en masse vægt, som nu er omkring 3, 1 kg, hans højde er 50 cm.

Graviditet: 37 uger

I denne uge har din baby nået hele sæsonen. Hvis fødselsaktiviteten begynder nu, vil fødslen passere let og hurtigt.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.