^

Kosmetiske produkter

Når det gives til patienter kosmetisk profil af et specialist bør være opmærksom på, at ændringerne huden bliver mere eller mindre knyttet til en række ændringer, der opstår i kroppen som en helhed. Dette gælder især for forskellige hudsygdomme såvel som for tidlig aldring. I nogle tilfælde, behandling af mange hudsygdomme, hudreaktion på hudens ældning og andre æstetiske problemer bør ikke være begrænset til kosmetiske procedurer, men det er nødvendigt at træffe afgørelse om udnævnelse som ekstern (lokal) terapi, og betyder den samlede virkning.

Ansigtscreme efter 30 år: billig, apotek, professionelt

Regelmæssig hudpleje er et vigtigt øjeblik i hver kvindes liv, der søger at se godt ud både nu og om få år. For at gøre dette udviklede man en masse kosmetik beregnet til alle kategorier af aldre.

Whitening cremer til pigment pletter og fregner

Hudens farve af en person bestemmes af pigmentcellerne - melanocytter. De er indeholdt i de epidermale lag, og i tillæg til skygge beskytter kroppen mod overdreven sol eksponering. Dette er normalt.

Creme-geler til ansigtet: fugtgivende, matting, tonic

Problem hud, forekomsten af acne og betændelse, tørhed, visning, sebaceous shine, seborrhea - alt dette og ikke kun er en tung grund til at købe et blidt, let stof med en gelatineagtig tekstur.

Cream-serums for ansigt: fugtgivende, foryngende

Kosmetiske serum er et relativt nyt produkt, der er noget anderledes end traditionelle cremer. De indeholder mere aktive stoffer og i større koncentration.

Professional Face Creams

I modsætning til billige masseprodukter er professionelle linjer meget dyrere; Disse cremer produceres ikke af alle mærker og kan ikke købes i almindelige butikker.

Ansigtscreme med C-vitamin

Ascorbinsyre er en af de nyttige komponenter, som huden har brug for. Balanceret ernæring er en af måderne at levere til kroppen. Med sin mangel, øget skrøbelighed af karrene og vaskulære stjerner på ansigtet, blår omkring øjnene.

Dagscreme til olieagtig, tør, kombination og følsom hud

Mange kvinder har en række forskellige flødeprodukter, som de siger "til alle lejligheder": en natkrem, en creme til vejr, en lysning af mørke områder, matting, beroligende, forfriskende osv.

Effektive creme cremer til rynker til mænd og kvinder

Et af de evige spørgsmål om bekymring for den bedre halvdel af menneskeheden er, om ungdom kan forlænges og skønhed bevares indtil alderdom.

Masker til ansigtsløftning og fasthed i huden

Ungdom er præget af ansigternes friskhed, tætheden og elasticiteten af hans hud - dette er den ungdommes største charme. Men med alderen går det naturlige kollagen og elastin tabt, produktionen af hormoner, der påvirker deres syntese, falder, og sammen med dem elasticiteten og densiteten af huden.

Cream maske til ansigt: foryngende, hvidtning, stramning

I det kosmetiske ordforråd er der udtryk for "creme" og "creme-maske" til ansigtet. Er disse begreber lyd, og hvis de adskiller sig, så hvordan? Og har hver kvinde brug for kosmetik af denne art?

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.