^

Ansigtscreme med C-vitamin

, Medicinsk redaktør
Sidst revideret: 19.10.2021
Fact-checked
х

Alt iLive-indhold gennemgås medie eller kontrolleres for at sikre så meget faktuel nøjagtighed som muligt.

Vi har strenge sourcing retningslinjer og kun link til velrenommerede medie websteder, akademiske forskningsinstitutioner og, når det er muligt, medicinsk peer reviewed undersøgelser. Bemærk at tallene inden for parentes ([1], [2] osv.) Er klikbare links til disse undersøgelser.

Hvis du mener, at noget af vores indhold er unøjagtigt, forældet eller på anden måde tvivlsomt, skal du vælge det og trykke på Ctrl + Enter.

Ascorbinsyre er en af de nyttige komponenter, som huden har brug for. Balanceret ernæring er en af måderne at levere til kroppen. Med sin mangel, øget skrøbelighed af karrene og vaskulære stjerner på ansigtet, blår omkring øjnene. Derfor bør diætets sammensætning omfatte sådanne produkter: æbler, citrusfrugter, vinmarker, rosenrødder, hvidløg, grøntsager, kål.

Struktur

Sammensætningen af C-vitamin indeholder frugtsyrer, som giver en sådan kosmetisk effekt:

 • Antioxidant.
 • Regenerating.
 • Fremskynder produktionen af kollagen.
 • Glatter rynker og hud.
 • Sænker aldringsprocessen.
 • Hæver turgor.
 • Toner op
 • Styrker kapillærerne.
 • Soothes i inflammatoriske processer
 • Normaliserer pigmentering, undertrykker produktionen af melanin.

trusted-source[1], [2], [3], [4]

Hvordan vælger du den rigtige?

Ansigtscreme med C-vitamin bruges bedst efter 30 år, for i denne periode er der de første rynker. Ved valg af et produkt skal der tages hensyn til sammensætningen af ascorbinsyre. Dens indhold i cremer er sædvanligvis i området fra 0,3% til 10 og i nogle serum og mere end 20%. I første omgang anbefales det at bruge kosmetik med et minimumsindhold på C, og gradvist flytte til mere koncentreret for at beskytte epidermis mod forbrændinger og traumer.

Når du vælger en creme, skal du være opmærksom på dens sammensætning. Hvis askorbinen er i første omgang, så indikerer dette sin overvejelse i produktet. Før ansøget på ansigtet, skal produktet testes på hånden. I tilfælde af en allergisk reaktion er cremen kontraindiceret.

Egenskaber af cremen med askorbinsyre til forskellige hudtyper:

 1. Tør - forhindrer dehydrering og rydder fra ekstern forurening. Støtter skønhed og ungdom, fyldes med energi, toner op. Sammensætningen af cremer, ud over vitaminkomponenter, omfatter blødgørende midler (glycerin) og naturlige olier.
 2. Olie - creme normaliserer produktionen af talg, opdateres. Trænger let ind i dermis, så det nærer og renser porer godt.
 3. Følsomt - når du vælger en creme til denne type hud, skal du vælge de midler på emballagen, som det er angivet, at de er allergivenlige. I dette tilfælde har ascorbicum ingen kontraindikationer, men de resterende komponenter kan forårsage uønskede reaktioner.
 4. Blandet - påvirker positivt alle områder af blandede epidermier. Det fugter godt, fjerner fedt, acne og inflammatoriske processer.

Populære Face Creams med C-vitamin

 • Booster vitamin C + 3 af Intraceuticals.
 • С-Bright 10% Vitamin C-serum fra ZO Medical af Zein Obagi MD.
 • C succesen fra Holy-Land
 • Elastin-Collagen-Placental-Enzym fra Christina.
 • C-vitamin Daily Moisturizer fra Body Shop.
 • Δktive C af La Roche Posay.

For effekten af cremen var den mest effektive, skal du bruge den korrekt. Før ansættelse anbefales ansigtet at rengøre med en tonic eller neutral sæbe. Indholdet af ascorbinsyre skal være mindst 0,3%, ellers vil produktet ikke give den ønskede virkning. Creme, hvor ascorbic 10% bedst anvendes før sengetid. Den anbefalede daglige dosis af produktet må ikke overstige 45 mg. Kosmetik bør anvendes jævnligt, men i små doser masserer man bevægelser og undgår zonen rundt om øjnene.

Hvad angår kontraindikationer, er kosmetik med ascorbinsyre forbudt i tilfælde af individuel intolerance, en tendens til allergiske reaktioner og signifikant skade på epidermis. Du skal også være opmærksom på duften af produktet, det skal være neutralt.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.