^

Generel Fitness Information

Effektive øvelser med spiserørets slim: valg, teknik, forholdsregler

Spiserøret i spiserøret er fremspringet af nogle organer i fordøjelsessystemet, der er placeret under membranen i bughulen, ind i brysthulen. Det drejer sig primært om den nedre del af spiserøret, forskellige dele af maven og tolvfingertarmen.

Anti-cellulite bukser til slankning: hot shapers, vulkan, artemis

Overvægt er blevet en reel svøbe i den moderne verden, det påvirker mere end en og en halv milliard indbyggere på planeten.

Første etage gymnastik

Den egenartede del af gymnastikken er udførelsen af øvelser på gulvet. Dette er et specielt designet kompleks, der holdes eller sidder på siden eller på alle fire med minimal leddbelastning, der involverer de nødvendige muskler.

Hoop hoop for slankning: hvordan man vælger og korrekt håndtere

Hvem blandt os forsøgte ikke at dreje husets plastikbøjle foran et spejl, da han var barn, præsenterede sig som en berømt gymnast, eller lekte ikke med ham i gymnasiet på skolen? Denne populære sportsudstyr kan findes hos mange huse og nu.

Øvelser til morgenøvelser til børn

I betragtning af spredningen af overvægt i moderne børn mod en baggrund for underernæring og mangel på motoraktivitet er spørgsmålet om morgenøvelser meget relevant.

Professionelle sygdomme hos atleter

Livet hos en atlet er en hyppig svækkende øvelse, fysisk aktivitet, tidlig forringelse af kroppen, utilsigtede skader og som følge heraf fremkomsten af erhvervssygdomme.

Fordele og skade i sport i kræft

I forbindelse med forebyggelse eller behandling af kræft er fysisk aktivitet en fremragende hjælp, da den kan styrke immuniteten ved at stimulere syntesen af immunceller.

Hvordan øger du udholdenhed?

Hvordan gør man det for at forbedre kvaliteten af helbredet og dermed livene? Vi vil diskutere dette mere detaljeret nedenfor.

Træne med en bold til vægttab

Klasser med bolden (fitball) adskiller sig praktisk taget ikke fra den sædvanlige træning, og der er simpelthen en slags belastningssimulator i form af en bold.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.