^

Punktet U

, Medicinsk redaktør
Sidst revideret: 19.10.2021
Fact-checked
х

Alt iLive-indhold gennemgås medie eller kontrolleres for at sikre så meget faktuel nøjagtighed som muligt.

Vi har strenge sourcing retningslinjer og kun link til velrenommerede medie websteder, akademiske forskningsinstitutioner og, når det er muligt, medicinsk peer reviewed undersøgelser. Bemærk at tallene inden for parentes ([1], [2] osv.) Er klikbare links til disse undersøgelser.

Hvis du mener, at noget af vores indhold er unøjagtigt, forældet eller på anden måde tvivlsomt, skal du vælge det og trykke på Ctrl + Enter.

Punkt du er en ode fra de erogene zoner på en kvindes krop. Lad os se på, hvor du er, og hvordan du skal stimulere det korrekt. Og også en masse meget nyttige oplysninger om de overfølsomme zoner på kvindens krop - peger a og g.

Den kvindelige krop er fyldt med mange erogene zoner, først og fremmest er dette det velkendte punkt g, som stadig er omstridt til denne dag. Foruden punktet g er der et punkt u og endda et punkt a. Men dette er ikke alle de følsomme områder, der er på den kvindelige krop. De egentlige zoner er, at en kvinde med deres rette stimulation kan modtage en uforglemmelig fornøjelse og orgasme.

Punkt du er et blødt erektilvæv, der er prikket med nerveender. Punktet er placeret mellem indgangen til vagina og urinrøret. Du kan finde en sådan erogen zone alene, mens du tager et bad eller en brusebad. Det handler ikke om onanering, først skal du finde det eftertragtede erogene område og forstå, hvad stimulering giver dig mere glæde, om det er blidt eller let at strejke. Når du har fundet din u, kan du lade partneren stimulere det følsomme område.

Bemærk, at stimuleringen af u-punktet ikke altid slutter med samleje. Meget ofte, simpel fingerkært og strøg, kan bringe en kvinde til en utrolig spænding og endda til orgasme. Da punktet er tæt på klitoris, med korrekt stimulation, bliver det en ny kilde til fornøjelse.

Gua point

Gua-punkterne er de overfølsomme erogene zoner på den kvindelige krop. Lad os se nærmere på hvert af punkterne, deres egenskaber, regler for stimulering og placering.

  1. G - det mest berømte erogene punkt. Zone g er for både kvinder og mænd. Hos kvinder er den placeret på vagina's forvæg, 5-6 centimeter dybt, og hos mænd i endetarmen mellem anus og prostata. Stimulere det følsomme område med dine fingre og i løbet af samlejeprocessen. Der er særlige poser, der giver dig mulighed for at maksimere g under sex.
  2. U - i modsætning til den ovenfor beskrevne erogene zone, mindre kendt, men ikke mindre følsom. Selvfølgelig er det ikke helt korrekt at kalde dig, da det repræsenterer et ret stort område. Den erogene zone er placeret over urinrøret på begge sider af den. Ifølge resultaterne af undersøgelserne er punktet u ikke følsomt hos alle kvinder. Det vil sige, ikke alle kvinder nyder og er spændte af hendes stimulering. Punkt u er et erektilvæv, der er strødt med nerveender. Med den rette stimulation af den erogene zone har en kvinde en stærk seksuel ophidselse og en trang til at urinere.
  3. Punkt A er en klynge af følsomme væv i forreste del af vagina, mellem livmoderhalsen og blæren. En særlig spænding når stimulerende punkt a forekommer på tidspunktet for sammentrækning af vævene omkring livmoderen. Stimulering af zonen a er mulig, når penis trænger ind i livmoderhalsen, ca. 3 cm. På dette tidspunkt kan partneren føle en stærk sammentrækning af kvindens muskler og en betydelig fugtning af organerne. Hvis dette sker, er punktet a fundet korrekt.

Gua-punkterne er specielle erogene zoner på den kvindelige krop. Korrekt stimulering af disse punkter fører til excitation og uforglemmelig fornøjelse. Men hovedreglen for at finde og stimulere, følsom gua er tillid til partneren.

U peger på kvinder

U-punktet i kvinder er en mindre kendt erogen zone. Pointens erotiske og spændende potentiale blev for nylig studeret af kliniske undersøgelser i USA. Dets navn, det punkt, du modtog fra den engelske uretralplade, det vil sige punktet i urinrøret. Så ifølge studier er du en anden erogen zone på en kvindes krop, med den korrekte stimulering, som det er muligt at bringe en partner til en orgasme og en behagelig spænding.

U er placeret uden for urinrøret, det vil sige over åbningen af indgangen til vagina. Pointen er lidt under urinrøret, mellem den og vagina. Anatomisk er punktet u defineret som hudkirtlen eller i form af kanalens svampede krop.

Hudkirtler er opkaldt efter Alexander Skin, som først opdagede og beskrev denne erogene zone i den medicinske litteratur. Så ifølge forskerne fra forskeren er punktet du kaldt små vestibulære (parauretrale) kirtler eller med andre ord - den kvindelige prostata. Punktet er placeret i hele kanalens svampede krop og er ens i dets struktur, det vil sige homologt til prostata hos en mand. Point du fanger urinrøret, klitoris og indgangen til vagina. Alt dette tyder på, at en kvinde med den rette stimulering af u-punktet kan få en skør fornøjelse, der overgår den klassiske vaginale orgasme.

Hvor er punktet dig?

Hvor er punktet dig og hvordan er det rigtigt at søge? Først og fremmest er det værd at vide, at punktet eller zonen er et særligt område af blødt erektilvæv. Excitation skyldes, at der på denne side er mange nerveender. U er placeret mellem indgangen til vagina og urinrøret.

Sensibiliteten hos dig er individuel. Hertil kommer, at for hvert af det rimelige køn, zonen har du sin placering. Så i nogle er punktet midt i urinrøret, andre er tættere på indgangen til vagina. Det er fra placeringen, følsomheden af det punkt, du afhænger af.

Som regel under samleje bliver punktet u ikke stimuleret og ikke engang påvirket, så det kræver yderligere opmærksomhed og stimulering for yderligere stimulering. For at få uforglemmelige fornemmelser kan du forsøge at arbejde straks på alle erogene zoner. Til dette formål er den ideelle position ideel, når kvinden er på toppen og lidt tilbøjelig til at komme fremad. I dette tilfælde vil virkningen være på u punktet og kvindens prostata, det vil sige hudkirtlen. Under alle omstændigheder vil en kvinde få en masse sjov, når de søger efter et u-punkt.

Hvordan finder du det punkt u?

Hvordan finder du det punkt, et spørgsmål der interesserer mange kvinder, der ønsker at få endnu mere glæde af seksuel intimitet. Søgningen efter u point er også interessant for mænd, der søger flere og flere måder at glæde deres partner på. Dets navn, den erogene zone du modtog fra det engelske ord urin, det vil sige urinrøret eller urinrøret. Korrekt stimulering af u-punktet fremmer produktionen af hormonet af serotoninlykke.

Find det punkt, du er meget enkel, for det er tilstrækkeligt at stimulere områderne på begge sider af urinrøret. Stimulere din kvinde selvstændigt, med lette berøringer og slag i fingerspidserne. Punkt du kan blive påvirket og under samleje. Til dette skal en kvinde skubbe bækkenet til mands lår, så den erogene du berører penis.

Hvis du stadig tvivler på følsomheden af u-punktet, så prøv let at røre ved den erogene zone. Bemærk at punktet du fanger klitoris og indgangen til vagina. Det er med stimulering dig, du kan få en enorm klitorisk orgasme. Det anbefales at stimulere punktet u på flere måder. Først og fremmest er det onani, når en kvinde selvstændigt studerer kroppens følsomhed. Petting og foreløbige kærtegn af partneren er en anden måde at finde pointet dig og at give glæde af.

Orgasmiske point gua

Orgasmiske punkter gua - en zone af den kvindelige krop med øget følsomhed. Stimulering af hvert enkelt punkt hver for sig - og alt sammen - er en fantastisk mulighed for at diversificere den seksuelle handling, gøre sex mere intens, spændende og spændende. Hver af de orgasmiske punkter er et bundt af nerveender, der spredes gennem den kvindelige krop og leverer en ubeskrivelig glæde.

Punkt A

Denne erogene zone betragtes som anden i følsomhed efter g. Pointen er foran i skeden, mellem livmoderhalsen og blæren. Overfølsom a er ophobningen af væv med nerveender, hvis berøring bæres af glæde og en let tremor i hele kroppen. Med tilstrækkelig excitation og korrekt stimulation af punkt a begynder det omgivende væv i livmoderen at indgå kontrakt.

Det rigtige navn på punktet er AFE (Anterior Fornix Erogenous). Den erogene zone blev åbnet i 1994 af en gynækolog fra Malaysia Chua Chi Ann. Da punkt a er dybt i vagina, kan det kun stimuleres ved hjælp af en vibrator eller under samleje. Hvis punktet er detekteret, begynder fedt at blive aktivt tildelt, hvilket angiver den nærliggende fornøjelse. Meget ofte, selv penisen når ikke punktet a, så uden sexlegetøj kan en kvinde aldrig føle, hvor følsomt hendes krop er, især punkt a.

Punktet U

Orgasmisk punkt du er placeret i nærheden af urinrøret ved indgangen til urinrøret. Kort sagt, det punkt, du er placeret mellem indgangen til vagina og klitoris. Den erogene zone er ansvarlig for produktionen af en kvindelig ejakulat (en væske frigivet under orgasmen og forbundet med en sprøjt). Under stimuleringen af u-zonen opfordres du til at urinere. Dette forklares ved det faktum, at med huden af massagepunktet under indflydelsen kommer også hudkirtlerne ind, dvs. Den kvindelige prostata, der er placeret på urinrøret.

For at få en orgasme, kan du stimulere dig selv med dine fingre eller spørg din partner om det. Den bedste mulighed for at nyde stimuleringen af dig er cunnilingus, det vil sige stimulering med tungen. Til dette skal partneren lave bløde cirkulære bevægelser. Med orgasme fra punkt u, føler en kvinde hurtige kramper og ryster over hele kroppen. Under normal sex er punktet u ikke påvirket. Den erogene zone kan stimuleres med fingre eller bruge en stilling, når kvinden er på toppen og vippes fremad. Forresten, denne position giver dig mulighed for at få og stimulere alle orgasmiske punkter gu a. •

Punktet G

Den mest populære erogene zone er en lille forsegling på vaginaets forvæg. Punkt g fik sit navn til ære for den tyske gynækolog Ernst Grafenberg, som åbnede den, gropede for en dybde på 5-6 cm bag urinrøret og skindbenet. G, som punkt u - de mest følsomme erogene zoner på den kvindelige krop. Pointen kan stimuleres manuelt og derved levere en uforglemmelig fornemmelse til kvinden eller ved hjælp af specielle tilstande, der stimulerer g under sex.

Men samtidig er punktet g ikke så kendt for klitoris, og ikke mange kvinder tør at kigge efter den værdsatte g. Det mest interessante er, at g-zonen er hos mænd, de har den i anusen, mellem anus og prostata. Hos kvinder er punktet g som en ærter, der svulmer under stimulering, mens han g ligner en kastanje, der kan mærkes i en dybde på 4-6 cm i anus. Stimulationen og fornøjelsen hos den mandlige og den kvindelige g er helt afhængig af tilliden til partneren og frigørelsen, det vil sige villigheden til at have det sjovt.

Stimulering af punktet u

Stimulering af u-punktet kan udføres under onanering eller under samleje. Gode muligheder for at stimulere denne erogene zone er missionærstillingen, eller den stilling, hvor pigen er på toppen. Men den mest ideelle variant til stimulering er en cunnilingus, det er massage efter sprog. Hvad mere kan du røre ved et sådant følsomt område, hvis ikke med sprog? Herudover styrer manden uafhængigt denne proces og fokuserer på partnerens reaktioner og ønsker.

Stimulering af punktet kan du også gøre med en finger. Mandlige fingre spiller en af de afgørende roller under petting og forberedelser, der stimulerer hver del af den kvindelige krop. For at stimulere dig med en finger er det nok at trække fra spidsen af klitoris til begyndelsen af vagina. Men tryk ikke hårdt på den erogene zone, fordi i stedet for nydelse kan det forårsage smerte og afvisning af en partner at fortsætte med at deltage i sådan form for kærtegn. Fingerbevægelserne skal være både lodrette og vandrette. For større glæde kan du bruge et smøremiddel, det vil sige smøremiddel.

Med hensyn til at stimulere point u ved hjælp af et sprog, er denne metode mere kompliceret end stimulering med en finger, men det er meget mere effektivt. Hele problemet er, at ikke alle mænd er enige om at give orale kærester til deres partner. Indflydelse på det punkt kan du også være et seksuelt medlem. For at gøre dette kan du bruge posen, når kvinden er på toppen eller bare kærtegne det følsomme område med spidsen af penis.

Det erogene punkt u

Det erogene punkt du er en del af erektilvæv med øget følsomhed. Punktet er placeret på begge sider af urinrøret, lidt over indgangen til vagina, men under klitoris. I processen med at studere og studere det uønskede potentiale i punkt u blev det opdaget, at den følsomme zone kan stimuleres og smugles af fingrene under onani-processen, efter sprog eller ved penis i samlejeprocessen.

Siden punktet er en del af urinrøret, det vil sige urinrøret, er det ikke overflødigt at huske den kvindelige ejakulation. For eksempel er urinrøret hos mænd den kanal, som bevæger sig som sædvæske, det vil sige sædceller og urin. Mange tror fejlagtigt, at en kvinde urinrør kun viser urin, men det er det ikke. Med en kraftig orgasme kan nogle af det retfærdige køn tildele en særlig væske fra urinrøret, men det er ikke urin.

Med den korrekte stimulering af det erogene punkt u, bliver hudkirtlerne under påvirkning, som frembringer en alkalisk væske, der ligner sin kemiske struktur til mandlig sædceller. Mængden af en sådan væske kan være fra nogle få dråber, op til 2-4 bordskedler. Med en stærk sammentrækning af bækkenmusklerne opstår væsken som en strøm, og et lignende fænomen kaldes sprøjtning. Det mest interessante er, at en sådan manifestation af fuldstændig fornøjelse og et illustrativt eksempel på den opnåede orgasme kan forårsage komplekser og endda skænderier blandt partnere. Da nogle mænd, der ikke er uddannet og ikke er indikeret i nuancer af kvindelig orgasme, skal de sprøjte for en strøm af urin.

Orgasme af punktet u

Orgasme af punktet er du ofte forbundet og sammenlignet med klitorisk orgasme. Dette skyldes det faktum, at i løbet af stimulering af urinrøret og punktet u under indflydelse kommer klitoris også ind. Denne form for orgasme kan opleves af enhver kvinde. Derudover er orgasmen i punktet u og klitoralorgasmen den eneste tilgængelige måde at tilfredsstille kvinden i postpartumperioden, da kontakter med penetration kan forbydes.

Men oftest forekommer orgasmen af punktet, når man onanerer. For at opnå orgasme fra at stimulere punktet u, kan du bruge fingrene, penis eller gøre cunnilingus. For at opnå orgasme kan du bruge særlige stillinger, for eksempel holdning 69, når hver partner modtager orale kærtegn. For at stimulere dig vil du hjælpe med at sætte op, når kvinden er på toppen og glider lidt fremad eller en hvilken som helst anden stilling, hvor kvinden eller den seksuelle partner kan stimulere punktet dig med sin finger. Mange sexterapeuter anbefaler at bruge sexlegetøj, der giver dig mulighed for at sprede dit sexliv og udarbejde alle de erogene punkter og zoner på den kvindelige krop.

Massage punkt u

Massen af punktet u, det vil sige stimulering af en af de overfølsomme kvindelige erogene zoner, skal være korrekt. Først og fremmest skal du være begejstret, for denne præ-petting eller petting er egnet. Det er på dette tidspunkt, at en mand kan begynde at massere u-punktet. For at massere forårsaget orgasme anbefales cunnilingus teknik, det vil sige, indvirkningen på erogene område af sprog. Ud over oral kærtegn kan du stimulere dig med dine fingre. Dette kan gøres både uafhængigt under onanering og overdrage en sådan intim affære til partneren.

Men lad dig ikke blive forstyrret, hvis der ikke er nået nogen stimulerende fornemmelser under stimuleringen af punktet, og orgasmen ikke er nået. Hver kvinde er unik, så man er i stand til at opleve en hektisk orgasme fra mild stimulation af det erogene punkt, og for en anden er en orgasme kun mulig med et fuldt samleje.

Punkt u er en af de overfølsomme erogene zoner på kroppen af en kvinde. Stimulering af dette punkt er i stand til at give en behagelig følelse af spænding og en lang orgasme. Der er flere måder at stimulere på, som hver især tillader at afsløre det kvindelige erogene punkt u. Det vigtigste er ikke at være bange for eksperimenter og stole på din partner.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.