^

I dette afsnit finder du detaljerede oplysninger om, hvilken prævention der er, hvornår du skal bruge prævention, fordelene og ulemperne ved hver form for prævention. Metoder og metoder til prævention, nødprævention og hormonel prævention er beskrevet detaljeret. Populære præventionspræparater til prævention er beskrevet.

Prævention

Coitus interruptus: effektivitet og skade

Afbrudt samleje er en af metoderne til prævention, der består i at fjerne penis fra vagina, indtil udløbet begynder. Denne metode bruges til at forhindre befrugtning og er den ældste præventionsmetode.

Nødprævention

Nødprævention er en præventionsmetode efter et ubeskyttet samleje, når øjeblikkelig beskyttelse mod uønsket graviditet er nødvendig: efter en afslappet samleje med kondombrud, voldtægt osv.

Hormonholdige intrauterine præventionsmidler

"Mirena" er et levonorgestrel-frigivende system lavet af polyethylen og har en T-form. Længden af Mirena er 32 mm. Omkring den lodrette skaft er en cylindrisk beholder fyldt med levonorgestrel (52 mg), som udøver en stærkere effekt på endometrium end progesteron. K

Rent gestagene implantater

Introduktion og fjernelse af implantater udføres i de første 5 dage af menstruationscyklussen eller en anden dag med tillid til manglende graviditet hos en kvinde.

Pure gestagene injektionspræceptiver

Den første injektion af lægemidlet udføres fra 1. Til 7. Dag i menstruationscyklussen. Lægemidlet kan administreres på en hvilken som helst anden dag i menstruationscyklussen med den tillid, at kvinden ikke er gravid (negativ test og historiedata).

Rent gestagen tabletterede præventionsmidler (mini-pili)

Modtagelse Gestagenovyh tabletterede præventionsmidler skal startes fra den 1. Dag i menstruationscyklussen. Datoen for at tage tabletterne fortsætter uden afbrydelse i løbet af den nødvendige prævention.

Kombinerede orale præventionsmidler (COC)

Kombinerede orale præventionsmidler er yderst effektive reversible midler til forebyggelse af graviditet. Perl-indekset (IP) for moderne COC er 0,05-1,0 og afhænger hovedsageligt af overholdelse af reglerne for at tage stoffet.

Hvad er hormonal prævention?

Med henblik på hormonelle præventionelle syntetiske analoger af kvindelige kønshormoner anvendes østrogener og progesteron, hvis struktur er tæt på naturlig, og aktiviteten er meget højere. Dette giver dig mulighed for at få en antikonceptionsvirkning, når du bruger dem i meget lave doser.

Kontraindikationer til brug af intrauterin udstyr

Kontraindikationer til brugen af denne præventionsmetode er: Graviditet eller mistanke om det. Akutte, subakutte og kroniske inflammatoriske sygdomme i uterus og appendages med hyppige eksacerbationer.

Komplikationer og bivirkninger af intrauterin udstyr

Når der anvendes intrauterin udstyr, kan der være både komplikationer og uønskede bivirkninger. Med indførelsen af intrauterin udstyr er det muligt at udvikle komplikationer som perforering af livmoderen (0,2%).

Pages

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.