^
A
A
A

I Ukraine, vil blive indført forsikring medicin

 
, Medicinsk redaktør
Sidst revideret: 16.05.2018
 
Fact-checked
х

Alt iLive-indhold gennemgås medie eller kontrolleres for at sikre så meget faktuel nøjagtighed som muligt.

Vi har strenge sourcing retningslinjer og kun link til velrenommerede medie websteder, akademiske forskningsinstitutioner og, når det er muligt, medicinsk peer reviewed undersøgelser. Bemærk at tallene inden for parentes ([1], [2] osv.) Er klikbare links til disse undersøgelser.

Hvis du mener, at noget af vores indhold er unøjagtigt, forældet eller på anden måde tvivlsomt, skal du vælge det og trykke på Ctrl + Enter.

29 November 2016, 09:00

Fra næste år i Ukraine vil blive indført forsikring medicin - sådan en meddelelse blev lavet af viceministeren for sundhed Pavel Kovtoniuk. Ændringer hidtil vedrører kun familielæger, men i fremtiden er det muligt, at innovationerne kommer i alle dele af lægebehandlingen.

Pavel Kovtoniuk bemærkede, at der i løbet af årene af Ukraine blev tilbudt mere end 20 projekter for forsikringsmedicin, men ingen af dem gik gennem Verkhovna Rada. I forbindelse med indførelsen af forsikringsmedicin blev det besluttet at anvende generelle skatter, der overføres til landets budget. En tilsvarende mulighed anvendes i de skandinaviske lande.

Det er planlagt at oprette et særligt organ under ministerkabinettet, kaldet National Health Service, som vil være ansvarlig for indgåelse af aftaler mellem stats- og familiedoktorer. På vegne af staten vil være sundhedsministeriet i Ukraine, og fra 2017 vil en familiedokers løn afhænge af antallet af patienter, han tjener.  

For at overvåge arbejdet i den praktiserende læge for hver patient er tildelt et elektronisk kort, som vil blive registreret i Ministeriet for Sundhed - denne foranstaltning vil se et overblik, når modtagelsen udføres som lægemidler er blevet udpeget, hvorvidt vejledningen var at rådføre sig med andre specialister eller til døgnbehandling, etc. .

Det er rapporteret, at for hver patient fra 18 til 35 år vil lægen modtage 210 UAH om året, for patienter over 35 år vil pensionister og børn blive betalt, men endnu ikke kendt. En læge kan indgå en servicekontrakt med et begrænset antal personer - højst 2 tusind mennesker, nu beregnes en familiemedlems løn til en praktiserende læge.

Inden der indgås en aftale med staten, skal familielægen indgå aftaler med patienter til vedligeholdelse, mens han ikke er forbudt at arbejde i en klinik eller deltage i privat praksis. Pavel Kovtoniuk bemærkede, at det vigtigste for en læge er at udføre sit arbejde kvalitativt, og hvis han med held kan kombinere flere typer aktiviteter, så er det hans ret. Den praktiserende læge bør omgående identificere sygdommen, for at forhindre forværring af kroniske sygdomme, udpege kompetent behandling (i tilfælde, hvor der ikke kræves retning på hospitalet), hvis det er nødvendigt, sende til høring hos specialister eller yderligere undersøgelse.

Det er værd at bemærke, at med hans løn en familie læge bliver nødt til at fratrække indkomstskatter samt løn for offentlige tjenester i klinikken ellers betale de skatter, der er omhandlet private iværksættere og selvstændige køb, der er nødvendige for at betjene udstyret, betale husleje for lokaler og andre betalinger.

Det nye system vil blive lanceret fra 1. Januar 2017, og ved udgangen af 2018 skal alle familie læger kun udøve medicin på denne version af forsikringsmedicin. For 2018-2019 er indførelsen af forsikringsmedicin i andre dele af lægehjælp planlagt, og mens finansieringen vil blive gennemført under det gamle system, med andre ord, vil analyser og andre former for undersøgelse blive betalt af patienter fra deres egen lomme.

Det er interessant, at den fremtidige skæbne for ukrainsk medicin i Sundhedsministeriet stadig er vag, som ærlig og fortalte på en pressekonference, Pavel Kovtoniuk.

trusted-source[1], [2], [3], [4]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.