^
A
A
A

Hvad afventer medicin i det nye år?

 
, Medicinsk redaktør
Sidst revideret: 31.05.2018
 
Fact-checked
х

Alt iLive-indhold gennemgås medie eller kontrolleres for at sikre så meget faktuel nøjagtighed som muligt.

Vi har strenge sourcing retningslinjer og kun link til velrenommerede medie websteder, akademiske forskningsinstitutioner og, når det er muligt, medicinsk peer reviewed undersøgelser. Bemærk at tallene inden for parentes ([1], [2] osv.) Er klikbare links til disse undersøgelser.

Hvis du mener, at noget af vores indhold er unøjagtigt, forældet eller på anden måde tvivlsomt, skal du vælge det og trykke på Ctrl + Enter.

01 December 2016, 09:00

Medicinske reformer i Ukraine er designet i flere år, men borgerne kan føle de første ændringer i det næste år. Nu tildeler staten ca. 4% til sundhedsbehov, som ikke bruges til at yde lægebehandling til patienter, men til at opretholde senge og vægge på hospitaler. På hospitalet er borgerne tvunget til at betale for medicin og læger fra deres egne lommer, men også. Sundhedsministeren er overbevist om, at den nuværende situation er fundamentalt forkert.

De maksimale ændringer vil forekomme i de primære links af lægehjælp. Næste år skal hver borger i Ukraine vælge en læge og underskrive en kontrakt med ham. Ifølge ministrene vil denne aftale bidrage til at beskytte både patientens og lægenes rettigheder. En familie læge hjælper sine patienter i ukritiske situationer, hvis en person kræver akut lægehjælp, vil han selvfølgelig modtage det på et polyklinisk eller hospital.  

I sidste år modtog ambulancestationen ca. 10 millioner opkald, og 2,5 millioner mennesker blev indlagt på hospitalet. Det anslås, at mere end 7 millioner mennesker har forårsaget lægehold uden god grund, hvis en del af opfordringer til at smide en familie klinik, ofte på et call-center, er kvaliteten af lægevagten stærkt forbedret. Hvis en person er en personlig familie læge, i tilfælde af dårligt helbred i første omgang vil han kalde ham, og kun en læge, som er bekendt med patientens sygehistorie, efter at have lyttet til alle de klager vil beslutte, om ikke at ringe efter en ambulance. Et sådant system anvendes med succes i en række udviklede lande.

Nu i skønhedssaloner praktiseres et præ-optagesystem - en person er optaget på en bestemt dag og tid og venter ikke på timer, mens master er fri. Dette er præcis, hvad organisationen skal vedtage til læger - venter i flere timer under lægehuset er et respekt for mennesker, og det er nødvendigt og muligt at kæmpe med det.

Der vil også blive lagt vægt på prispolitikken for lægemidler. En speciel formel giver mulighed for at beregne den optimale pris for specifikke stoffer på computeren, hvilket eliminerer muligheden for at bruge korrupte ordninger.

I budgettet er løn fra familielæger allerede lagt - for 1 familie vil specialisten modtage 1 000 Hryvnia om året, en læge kan tage tjenesten på ikke mere end 2.5 tusind familier. Ud over at behandle patienter bør familielæger foretage interviews med deres patienter om en sund livsstil.

Statsfinansiering planlægges at blive fjernet, efter at den monetære vederlag fra patienter er indført. Efter indførelsen af licensering vil der blive anvendt et bødeforbud og licensophævelse. Samvittighedsfulde læger vil være i stand til at lede mange patienter og derved tjene gode penge.

Monetær hjælp fra statsbudgettet vil også blive afsat til forsikringsmedicin, ingen yderligere skatter eller forsikringspræmier fra befolkningen vil blive opkrævet. Statsforsikring er tilstrækkelig til grundlægehjælp (familielæge og ambulancebrigade), en yderligere kredsløb af lægehjælp (til smalle specialister) vil blive delvist finansieret.

Arbejdstagere kan have ekstra forsikring, som købes af arbejdsgiveren og dækker en del af omkostningerne ved behandling eller køb af lægemidler. Pensionister, børn, lavindkomstfolk vil være i stand til at bruge særlige statslige programmer.

I henhold til Acting. Viceministeren vil også introducere ændringer i vaccinationen af børn - hver vaccine vil have en individuel stregkode, der indføres i den elektroniske database, efter at den er introduceret til barnet, således vil der blive afsløret falske referencer.

Det er umuligt at tvinge forældre til at vaccinere børn, men undervisningssamtaler vil blive afholdt i alle regioner.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.