^

Sundhed

Fysioterapi

Hydrogensulfidbade: indikationer, fordele og skader

Svovlbrintebade kaldes også sulfidbade: I sammensætningen af medicinsk vand er der en grundlæggende helbredende komponent, som er et gasformigt stof svovlbrinte.

Sanatorier med svovlbrintebade

Ikke alle lande i verden kan behandles med svovlbrinte. Heldigvis er der i det post-sovjetiske rum en hel del medicinske institutioner, der specialiserer sig i balneoterapi.

Kompleks af øvelser, motionsterapi til kronisk og obstruktiv bronkitis

Øvelser for bronkitis er en hjælpemetode til behandling, de er designet til at fremskynde behandlingen, opløbe munterhed, genoprette kroppen efter sygdommen. Er luftpusten virkelig medvirkende til dette, og hvordan?

Banker på bagsiden til behandling af bronkitis voksne og børn

Folk i den ældre generation i deres medicin kits havde banker, der, når hoste blev lungebetændelse placeret på ryggen. De er virkelig ens i form til banker, men har en afrundet bund. Deres kapacitet er 30-70 ml.

Hvordan man laver massage med bronkitis: dræning, vibrerende, kan, plet

Dette er muligt på grund af de grundlæggende principper for terapeutisk massage: forbedring af blodcirkulationen, cirkulation af lymfevæske, metabolisme og trofævæv.

Fysioterapi øvelser til sygdomme i mave -tarmkanalen hos børn

Fysiske øvelser påvirker fordøjelsen gennem centralnervesystemet gennem motorisk-viscerale reflekser. Særlige fysiske øvelser forbedrer blodcirkulationen i bukhuleorganerne og hjælper med til at reducere stagnation og genoprette normal motorfunktion.

Fysioterapi for tarmsygdomme hos børn

Fysioterapi til tarmsygdomme hos børn ordineres afhængigt af typen af lidelser. I irritabel tarmsyndrom med forstoppelse med funktionel forstoppelse blev følgende anbefalinger udviklet.

Electropuncture

Elektropunktur - virkningen på biologisk aktive punkter ved visse strømninger med lav frekvens, som har udtalt hæmmende, smertestillende, hyposensitiserende, antianginal virkninger.

Søvnunderskudsterapi

I de senere år er muligheden for at bruge deprivation (søvnmodtagelse) til behandling af depressive lidelser i stigende grad diskuteret. De fleste forskere anbefaler at anvende denne metode både i de indledende faser af et endogent depressivt angreb og i tilfælde af terapeutisk resistent depression.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.