^

Sundhed

Oversigt over medicin

Høj temperatur medicinering

Hvis det var muligt at sænke temperaturen før lægen eller ankomsten af ambulancen, er det nødvendigt at fortælle lægerne tydeligt, når temperaturen dukkede op, i hvilket omfang det steg og hvor længe det blev holdt i en sådan tilstand.

Hvilke medicin hjælper med streptoderma?

Medicin til behandling af streptoderma er kun ordineret af en læge. Det kan være narkotika og lokal og systemisk eksponering, som bestemmes af sværhedsgraden af streptoderma og nogle af sygdommens træk.

Nitroxolin til blærebetændelse hos kvinder og mænd

Nitroxolin er det internationale ikke-proprietære navn på stoffet. Det vil sige, det er et rent aktivt stof, der kan bruges af forskellige producenter, og er en del af mange stoffer.

Antibiotika til streptoderma hos børn

Antibiotika er det vigtigste terapeutiske middel til streptoderma hos både børn og voksne. Et særpræg ved anvendelsen af antibiotika til streptoderma hos børn er, at de bør gives så tidligt som muligt, når de første tegn på sygdommen optræder.

Metronidazol for thrush?

Nitroimidazol antibiotikum metronidazol skadelig virkning på peptostreptokokki, Clostridium, fuzobakterii, porfiromonady stor gruppe af Bacteroides og har vist endda til Helicobacter.

Vådplaster

Midlerne til at slippe af med denne plage, ved vi meget. Blandt de mest almindelige er salver, kaustiske og cauterizing løsninger, cremer. Imidlertid er det mest behagelige i anvendelsen af mange overveje en særlig vorteplast.

Natriumthiosulfat for at rense kroppen: Hvordan man tager?

Natriumthiosulfat er et kombineret lægemiddel, der tilhører en gruppe antidotlægemidler (specifikke modgift, antitoksiske stoffer). Thiosulfat hjælper med at fjerne kroppen af skadelige og giftige forbindelser.

Analoger til monural med blærebetændelse

Det farmaceutiske marked er repræsenteret af en række forskellige lægemidler, både antibakterielle og antimikrobielle profiler, som ikke er ringere i deres effektivitet til monural. Overvej de populære analoger af monural cystitis.

Farmaceutiske midler til svede i armhulerne

For nylig er problemet med svedtendens og ubehagelig lugt af armhuler blevet bestemt ved hjælp af speciel kosmetik i form af antiperspirant deodoranter. Men disse midler til svedende underarms er langt fra så sikkert som vi gerne vil.

Øredråber og andre midler til øjenbelastning

Bunden er, at øret ofte ligger med farlige sygdomme - det kan ikke kun blive en svovlpropp eller løbende næse, men også en otitis, en tumor, en furuncle, vaskulære patologier mv.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.