^

Sundhed

Error message

  • Warning: implode(): Invalid arguments passed in _menu_translate() (line 798 of /var/www/ilive/data/www/ilive.com.ua/includes/menu.inc).
  • Warning: implode(): Invalid arguments passed in _menu_translate() (line 799 of /var/www/ilive/data/www/ilive.com.ua/includes/menu.inc).

Behandling af sygdomme

Nyre udrensning

Nyrerne er et organ, som kroppen ikke kan eksistere uden, pga. De er designet til at fjerne affaldsprodukter: overskydende vand, salte, toksiner og andre skadelige stoffer. Orgelet er en slags filter, hvorpå sand (fint pulver) sætter sig.

Behandling af benkramper hos voksne og børn

Behandling af benkramper kan variere. Enkelte tilfælde kræver normalt ikke behandling, og regelmæssige kramper, især natlige, kan være et symptom på en patologisk proces.

Nuværende og nye behandlinger til COVID-19-patienter

Den pandemiske spredning af COVID-19-infektion har i høj grad påvirket aktiviteterne i det globale sundhedssystem. Mange eksperter blev tvunget til at suspendere noget igangværende forskning til fordel for at udvikle og teste nye lægemidler til behandling af coronavirus -patienter.

Behandling af stafylokokker uden antibiotika

Vi skal straks fastsætte, at det ikke handler om alle kendte antibiotika, men om lægemidler. Det er umuligt at behandle en bakteriel infektion uden antimikrobielle midler.

Hvad skal man gøre i tilfælde af akut blærebetændelse?

En af de effektive metoder til behandling af akut cystitis er etiotropisk terapi. Det er en antimikrobiell og antibakteriel behandling med specielle lægemidler, der eliminerer årsagen til inflammation - bakterier. I kombination med andre metoder fremmer etiotropium en hurtig genopretning.

Hvad skal man gøre og hvordan man behandler multifollikulære æggestokke?

Syndromet behandles af en gynækolog-endokrinolog og en række relaterede specialister. Lægen har til opgave at eliminere den hormonelle ubalance og forhindre dens forstyrrelse i fremtiden, samt at genoprette patientens reproduktive evner.

Behandling af hypermobilitet

For at opnå et positivt og bæredygtigt resultat anbefales det at udføre kompleks behandling. Oftest er det repræsenteret af forskellige lægemidler samt fysioterapiprocedurer.

Spikes i lungerne: Hvad skal man gøre, hvordan man behandler?

Oxygenbehandling bruges til at lindre åndenød og andre tegn på åndedrætssvigt. Ved flere shvarts-procedurer for plasmaferese og hæmosorption er vist.

Behandling af iskæmisk neuropati

Iskæmisk neuropati er en særlig form for nervesystemets patologi, når alt afgør tid. Overtrædelse af blodcirkulationen rammer meget hurtigt nervecellerne, som praktisk taget ikke er genoprettet.

Effektiv behandling af erysipelas

Erysipelas, eller erysipelas - en anthroponotic infektion forårsaget af hæmolytisk streptokokker gruppe A. Denne sygdom kan helbredes hårdt nok, ofte bliver kronisk - især i de tilfælde, hvor patienten ikke gå til lægen med det samme efter de første symptomer.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.