^

Sundhed

Ultralyddiagnose (ultralyd)

Transabdominal ultralyd af bækkenorganerne

Ultralyd er en diagnostisk metode, der gør det muligt at bruge reflekteret ultralyd af visse frekvenser til at visualisere indre organer placeret, herunder i bækkenhulen: blæren og endetarmen, livmoderen med dens vedhæng og æggestokke

Transvaginal ultralyd: forberedelse, som det gør

Ultralydsundersøgelse anses for at være en af de mest informative og sikre metoder til at studere en persons interne organer.

Transvaginal cervicitometry af livmoderhalsen: hvordan det udføres og hvor ofte gør

Cervicometry betyder en procedure beregnet til at bestemme længden af livmoderhalsen. Til dette formål anvendes en særlig ultralydsenhed.

Hyperekoisk dannelse: med anechogene indeslutninger, akustisk skygge, inhomogen, avaskulær

Ethvert område af væv med forøget tæthed for ultralydbølger er en hyperekoisk dannelse. Overvej årsagerne til dette fænomen, typer, metoder til diagnose og behandling.

Ultralyd af skrot og testikler

Ultralydet af skrotorganerne starter i patientens position på bagsiden med en ultralydssensor med en frekvens på mindst 7 MHz. Hvis det er nødvendigt at visualisere de forstørrede vener af lobar plexus, udføres undersøgelsen også i patientens stående stilling.

Ultralyd af livmoderhalsen

Ultralyd af livmoderhalsen er en metode, der er en af de mest informative metoder, der gør det muligt for os at identificere hovedårsagerne til patologisk udvikling ikke kun af kvindelige kønsorganer men også af bækkenorganerne.

Doppler ultralyd af prostatakirtlens kar

Ultralyddopplerografi af prostata-kirtlerne er et effektivt redskab til ikke-invasiv evaluering af blodgennemstrømningen i prostata. For at vurdere blodgennemstrømningen i prostata-kirtlen, som regel, farvehastighed og energi Doppler.

Transrectal ultralyd (TRUS)

Transrectal ultralyd (TRUS) betragtes nu som den vigtigste metode til genkendelse af prostata sygdomme.

Elastometri (fibroscanning) af leveren

Metoden for elastometri i leveren gør det muligt at vurdere tilstedeværelsen af fibrose ved at generere vibrationsimpulser og dømme ved resultaterne af computeranalyse for at bedømme ændringerne i de elastiske egenskaber og hastigheder for progression af fibrose.

Ultralyd i urologi

Ultralyd er en af de mest tilgængelige diagnostiske metoder i medicin. I urologi bruges ultralyd til at detektere strukturelle og funktionelle ændringer i de urogenitale organer.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.