^

Sundhed

Undersøgelse af kroppen

Biopsi af lymfeknuden

For at forstå årsagerne til forstørrede lymfeknuder er det nødvendigt at udføre en række diagnostiske undersøgelser. Den mest informative og almindelige diagnostiske metode betragtes i øjeblikket som en biopsi af lymfeknuden.

Knoglemarv trepanobiopsy

Trepanobiopsy ordineres hovedsageligt til undersøgelse af knoglemarvsstrukturer og brystkirtlen. Om nødvendigt under manipulationen er det muligt at fjerne cystiske neoplasmer.

Olfaktometri

Olfactometry er nødvendig for at bestemme olfaktoriske lidelser - især anosmi, hyposmi, parosmi. Proceduren udføres ved hjælp af en række cylindre fyldt med specielle løsninger samt en enhed til den kvantitative levering af disse løsninger.

Øre-otoskopi: hvad er det?

I otorhinolaryngology udføres en særlig diagnostisk procedure, otoskopi, for at undersøge den ydre øregang og undersøge trommehinden.

Smør på flora: indikationer, træning, teknik

Et udtvær på floren er en af de vigtige diagnostiske metoder, der muliggør opnåelse af et biomateriale til mikroskopisk laboratorietestning fra overfladen af hud og slimhinder. Oftest henviser dette begreb til at tage materiale fra overfladen af vaginal slimhinden.

Hele kroppen plethysmografi

For at implementere metoden for plethysmografi anvendes specielle enheder - plethysmografer, med forskellige modifikationer - elektrisk, vand, fotografisk, mekanisk.

Testikulær biopsi: punktering, åben

Den diagnostiske procedure - testikel biopsi - udført relativt sjældne, men det er meget informativt at fastslå årsagerne til nedsat fertilitet hos mænd, samt andre sygdomme forbundet med den mandlige reproduktive system.

Blodtryksmåling: algoritme, norm

Arterialt tryk er det tryk, som blod udøver på væggene i karrene. Dette tryk er noget mindre i perifere, mindre fartøjer. Det svinger på grund af hjertets kontraktile funktion.

Studie af arterier

Perifere arterielle kredsløbsforstyrrelser er normalt mere alvorlige hos ældre på grund af forringelsen af sikkerhedsblodstrømmen.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.