^

Sundhed

Medicinske manipulationer

Trachealekstubation

Anæstesiologer bruger ofte begreber som intubation og ekstubation. Det første udtryk - intubation - betyder faktisk introduktionen af et specielt rør inde i luftrøret, hvilket er nødvendigt for at sikre patientens luftvejsåbning.

Vask ører fra svovlpropper

Behovet for en procedure såsom vask af ørerne opstår, når overskuddet af et beskyttende voksstof - cerument (ørevoks) - ikke udskilles naturligt, men akkumuleres i øregangen.

Presakral blok

Den medicinske anæstesiprocedure, der anvendes i proktologi og kirurgi, er presakral blokering. Overvej indikationerne for dets implementering, teknik, komplikationer.

Kamille douching: hvordan man gør det rigtigt?

Kamille - en plante med udtalt medicinske egenskaber og en bred vifte af applikationer. Overvej indikationerne for udtørring af græs og dens terapeutiske virkning.

Vask øjnene af børn

Børn er mere udsatte for traumatisering og øjenirritation. Vaskeproceduren er den enkleste og samtidig effektive metode til at eliminere problemet.

Øjenvask: Indikationer, forberedelse, regler for udførelse

En effektiv metode til at fjerne træthed og øjenirritation er vask. Overvej populære oftalmiske løsninger og reglerne for deres brug.

Prostata massage: teknik, typer

Mænd, hvis sundhed ikke kun afhænger af deres velbefindende, men også på familien, er meget jaloux af deres seksuelle ansvar. Trods alt bliver problemer i sengen gradvist til alvorlige konflikter udenfor, og nogle gange forårsager det, at tidligere kærlige mennesker ikke længere vil være sammen.

Punktering af pleurale hulrum

Pleural punktering forstås som en procedure, hvor en laceration af pleuralhulen udføres for at diagnosticere eller udføre en terapeutisk manipulation, der kan redde en persons liv.

Lumbalpunktur

Hendes data supplerer det kliniske billede og bekræfter diagnosen for polyneuropatier, multipel sklerose og neiroleukæmi.

Novocain blokade: lændehvirvelsøjlen, led, nerve, øre

For at slippe af akutte og kroniske smerter i klinisk medicin anvendes lokalt målrettede injektioner af Novocaine (aminoefirnogo midler til lokalbedøvelse) - novocaine blokade.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.