^

Sundhed

Kirurgiske sygdomme

Spiserørets slimhinde: årsager, tegn, hvordan man behandler?

Patologier forbundet med forstyrrelse af mave-tarmkanalen er altid en stor problemer for en person. Forstyrre et af dets grundlæggende fysiologiske behov - ernæring. 

Omphalitis af navlen: catarrhal, purulent, flegmonøs, nekrotisk

Omphalitis er en proces med betændelse i navlestrengen og omgivende væv, hvilket er mere almindeligt hos nyfødte. Funktioner af strukturen af huden og subkutant væv hos spædbørn er sådan, at den inflammatoriske proces spredes meget hurtigt.

Akut catarrhal appendicitis

Ved catarrhal blindtarmbetændelse menes den indledende fase af ændringer i slimhinden i tillægget. I dette tilfælde har inflammation en overvejende overfladisk karakter, hvilket betyder, at det ikke påvirker de dybe væv, men udvikler sig i cellerne i epitelet.

Gangren appendicitis: symptomer, konsekvenser, operation, postoperativ periode

Begrebet "appendicitis" er kendt for alle, men kun få ved om en sådan diagnose som "gangren appendicitis".

Akut flegmonøs appendicitis: purulent, ulcerativ, gangrenøs

Phlegmonous appendicitis er en akut form for betændelse i tillægget, der er karakteriseret ved aflejring af fibrin på overfladen, en stor koncentration af pus og et tydeligt markeret ødem.

Appendikulær abscess: klinik, obduktion

Akut appendicitis er en meget almindelig kirurgisk patologi. En sådan sygdom kræver akut kirurgisk indgreb, ellers kan alvorlige og livstruende komplikationer udvikle sig.

Inversion af tarmene

Peritoneumets akutte kirurgiske patologi, som består i at vride enhver del af tarmen eller dens del omkring mesenteriet eller dets akse. Tarmens lumen overlappes, de mesenteriske nerver og blodkar er squashed, der opstår en mekanisk hindring i fordøjelseskanalen.

Subdiaphragmatisk abscess

Når det indre infektiøs inflammation af væv, og ledsaget af ødelæggelsen af deres smeltepunkt purulent klassificeret som subdiaphragmatic byld, betyder det, at byld (begrænset kapsel pusansamling) placeret i maveregionen infracostal

Abdominal hulrum

Det kan danne i nogen del af maveskavheden med dannelsen af en række kliniske syndromer: septisk, berusende, feber.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.