^

Sundhed

Sygdomme i lungerne, bronchi og pleura (pulmonologi)

Typer af pleuropneumoni

Lungebetændelse opdeles efter graden af lungeskade. Hvis den inflammatoriske proces kun dækker lapperne uden at sprede sig til kar og alveoler, så taler de om lungebetændelse eller croupous pneumoni - en infektionssygdom, der kan udløses af vira, mikrober eller svampe.

Behandling af pleuropneumoni

Behandlingsprotokollen for krupøs inflammation involverer samtidig brug af to antibiotika: den ene intravenøst, den anden intramuskulært. Normalt udføres terapi med de lægemidler, der er beskrevet nedenfor.

Lungehæmatocele

Ved traumatisk skade på lungevæv med bevaret integritet af den viscerale lungehinde kan der forekomme lungehæmatocele. Denne patologi ledsages af brystsmerter, vejrtrækningsbesvær og undertiden hæmoptyse.

Fibrothorax

Sygdomme i pleurahulen er en hyppig komplikation, der udvikler sig efter forskellige bronchopulmonale patologier. En af disse komplikationer kan være fibrothorax - vi taler om en udslettende fibrøs proces i pleurahulen.

Pleuropneumoni Symptomer

Oftest udvikles akut pleuropneumoni, og næsten lige fra begyndelsen af en sådan betændelse eller efter to eller tre dage begynder de første tegn på spredning af en bakteriel infektion fra lungens lap til lungehinden at dukke op

Årsager og patogenese af pleuropneumoni

Bakteriel lungebetændelse Lobar, segmentariske eller fokal ikke lungebetændelse eller akut lungelapper krupøs inflammation der påvirker en del af den serøse membran af hans (lungehinden) kan diagnosticeres som en ondartet lungesyge, skønt klasse af sygdomme i åndedrætsorganerne ICD10 denne definition er fraværende.

Spikes i venstre og højre lunge: pleural, fibrøs

En alvorlig komplikation efter luftvejssygdomme er en stigning i lungerne. Overvej patogenesen og årsagerne til deres udseende, de vigtigste symptomer, metoder til behandling og forebyggelse.

Syndrom af komprimering af lungevæv

Et fælles objektiv tegn på det udviklende fald i luftigheden svarende til stramningen af lungevævet er asymmetrien af brystet, afsløret under undersøgelse og palpation.

Pleural syndrom

Akkumuleringen i pleurahulen fluid (hydrothorax), som kan være ekssudat, transsudat, pus (pyothorax, empyema), blod (hemothorax) eller blandet karakter iført

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.