^

Sundhed

Graviditet, fødsel og puerperium

Spikes efter kejsersnit: tegn og forebyggelse

Graviditet og fødsel af et barn er den smukkeste og lykkelige periode i en kvindes liv. Men ikke hele det er uklar. Nogen kan have problemer med fostrets bærende ...

Rigelig periode med blodpropper efter fødslen

Genoprettelsen af den månedlige cyklus efter fødslen tyder på, at kvindens krop kommer tilbage til normal efter en lang periode med bærende, fødsel og fødning af barnet. Denne genoprettelsesproces går imidlertid ikke altid glat og forudsigeligt.

Lactostasis

For at forstå årsagerne til laktostase er det nødvendigt at forstå, hvordan brystet er arrangeret, hvad er dets vigtigste funktioner i lactogenese.

Ikke-udviklende graviditet: årsager og symptomer

Tilstanden, som følge af hvilken fostervækst stopper og dens intrauterin død indstiller, hedder en frossen eller uudviklet graviditet.

Forhøjet hæmoglobin under graviditet: Hvorfor gør noget?

Dette problem er ikke så hyppigt som lavt hæmoglobin, men det er ikke mindre vigtigt og kræver også lægenes opmærksomhed. Udviklingen af symptomer kan være latent, så du skal kende de første tegn og symptomer på denne patologi.

Galactocele

Sammen med hypogalakti, mastitis og stagnation af mælk er galactocele et af de førende steder i forekomsten af kvinder i amningstiden.

Postpartum psykose

Postnatal psykose er en tilstand, hvor en kvinde er plaget af et manisk syndrom til at gøre noget med sig selv eller med et barn. Det skyldes komplikationer, der opstår efter fødslen.

Ovarie graviditet

Den patologi, der betragtes i denne artikel, refererer til en af de typer af ektopisk befrugtning af oocyten.

Livmoderens atoni

Den øgede svaghed i livmoderens muskelstyrke, som i de fleste tilfælde er årsagen til langvarig blødning, der ledsager en kvinde efter fødslen, har sin egen medicinske terminologi i livmoderen.

Postpartum Depression

Barnets længe ventede fødsel er overskygget af forekomsten af sådan tilsyneladende uforenelig med denne glædelig tilstand, fænomener som postpartum depression

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.