^

Sundhed

Gynækologiske sygdomme (gynækologi)

Revner i skeden

Blandt de mange skedesygdomme er ubehag og ubehag forårsaget af revner i skeden. Mange kvinder har en tendens til selvdiagnosticering, som oftest tilskriver symptomerne til en svampeinfektion.

Hematocolpos

Blandt gynækologiske problemer er ophobning af menstruationsblod i skeden -  hematocolpos  (på græsk haima - blod, kolpos - skeden). Denne patologi i sektionen af sygdomme i det genitourinære system af ICD-10 har koden N89.7.

Behandling af trost før, under og efter menstruation

Et reelt problem for mange kvinder er trost før, under og efter menstruation. Lad os finde ud af, hvordan vi skal håndtere dette, og er det altid en trøske.

Trost før, under og efter menstruation

I dag klager mange kvinder over, at de er bekymrede over trost før, under og efter menstruation. Er dette normalt eller patologisk? Selv erfarne specialister har ikke et entydigt svar på dette spørgsmål.

Dobbelt livmoder

En dobbelt livmoder er en meget sjælden medfødt lidelse. Vi taler om en misdannelse af kønsorganet, som i løbet af dets udvikling bliver parret som et resultat af embryogenetisk ikke-fusion af de Mülleriske kanaler.

Anovulatorisk menstruationscyklus hos kvinder

I mangel af en ovulatorisk fase i en kvindes menstruationscyklus defineres den som en anovulatorisk cyklus. I ICD-10 har koden N97.0 infertilitet forbundet med anovulation hos kvinder.

Uterin hypoplasi

Udtrykket "uterin hypoplasia" bruges af læger i tilfælde, hvor det kommer til utilstrækkelig udvikling af dette organ: livmoderkroppen er reduceret i størrelse sammenlignet med normal alder og fysiologiske normer

Nabotiske kirtelcyster: hvordan man behandler?

Med et kompliceret og tilbagevendende forløb af cyster anvendes kompleks terapi. Oprindeligt udføres lægemiddelbehandling af nabot-cyster, lægemidler ordineres afhængigt af patologiens kompleksitet.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.