^

Sundhed

Sygdomme i huden og subkutant væv (dermatologi)

Kløe i pungen hos mænd

Blandt sygdomme i huden og subkutant væv i ICD-10 skelnes kløe separat, selvom det er et sekundært symptom på dermatologiske sygdomme. 

Tør hård hud på hænderne

Hvis den sædvanlige hård hud i form af en blister dannes på grund af friktion, så har hårde tørre hård hud på hænderne - på hænder og fingre - en lidt anden oprindelse og behandles forskelligt.

Grå hår hos børn

Kan et barn have gråt hår? Jo de kan. Hvorfor dukker de op, og hvad betyder det? Det betyder, at i hårsækkene er niveauet af melaninpigment, som farver håret, reduceret eller helt fraværende.

Revner i neglene på hænder og fødder

Negle, som en frisure, skal altid være upåklagelig - og dette er en indikator ikke kun for pleje, men også for en kvindes generelle sundhed. Men hvad hvis der opstår uforudsete problemer - for eksempel en revne på neglen? Desuden, hvad hvis ingen hjemmemetoder hjælper med at klare uheldet?

Kløe i benene - som et symptom på sygdommen

Hudkløe bringer ikke kun fysisk pine. Ofte forårsager det psykisk ubehag. Når alt kommer til alt, forsvinder selve symptomet ikke, hvilket tvinger en person til at blive hængende i tanker om, hvordan man fjerner ubehagelige fornemmelser (det er ikke altid og ikke altid behageligt at gøre dette overalt) og hvad de kan være forårsaget af.

Kløe i benene: behandling

Effektiv behandling af kløe på benene er umulig uden en nøjagtig diagnose. Når alt kommer til alt er behandlingen af insektbid fundamentalt forskellig fra behandlingen af hudsygdomme, indre organer

Grå hår i en tidlig alder: årsager, behandling

Tilstedeværelsen af gråt hår er også forbundet med nervøs overbelastning og negative stressfaktorer, og selvom hyppige adrenalinsus har en skadelig effekt på melanocytter, understøttes evnen til straks at blive grå af sorg ikke af undersøgelsen.

Kløe og afskalning af huden

Kløe og afskalning af hovedet - opstår på baggrund af seborrheisk dermatitis på grund af underernæring, hormonel ubalance, dårlige vaner, psoriasis, eksem eller ringorm.

Sår efter vortefjernelse

Efter hvilket tidsrum skal såret hele efter fjernelse? Hvordan beskytter du dig selv mod mulige ubehagelige konsekvenser?

Viral vorte: årsager, behandling

Godartede neoplasmer i form af små afrundede vækster med en flad overflade, knuder på ben eller med en skarp spids, kødfarvet, der optræder på huden eller slimhinden, kaldes forskelligt, afhængigt af udseendet, vorter, papillomer, kondylomer.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.