^

Sundhed

Sygdomme i endetarmen og analområdet

Behandling af eksterne hæmorider

Hæmorider vælger ikke køn eller alder. En ubehagelig sygdom er endda blevet et kendt navn i moderne slang. Man kan ofte blandt unge høre udtrykket "Hvorfor har jeg brug for disse hæmorider?" (mener problemet).

Klemning af oksepitalnerven

De, der lider af tilbagevendende hovedpine, lokaliseret i den okkipitale region, bør være opmærksomme på, at dette symptom ofte manifesteres ved klemning af nervepine.

Årsager til udskillelse i anus hos mænd og kvinder

Udledning fra anus er et ganske almindeligt problem, der generer mange mennesker. Men på grund af problemets intimitet, skamhed, går mange mennesker ikke til lægen, men forsøger at behandle problemet selv.

Sfinkterit

I denne artikel vil vi tale om rektumets sphincteritis, da denne sygdom kan forårsage alvorlige konsekvenser.

Instrument- og laboratoriediagnostik af kolorektal cancer

Nuværende medicin er tilgængelig et stort antal metoder til klar diagnose af ondartede tarmsygdomme.

Kløe anus

Kløe i anus er den mest almindelige klage, når man kontakter en prokolog, årsagen er vanskelig at diagnosticere. Lad os overveje hovedårsagerne til anal kløe, dens typer, metoder til behandling og metoder til forebyggelse.

Fistel i endetarmen

Fistel i endetarmen er en fistel (kanal, et rør på latin) - en fistel der dannes mellem vævsoverfladerne og den inflammatoriske zone. Fistelen ligner en passage, skjult af rektumets væv, inden for hvilken der kan være purulent indhold.

Sygdomme i endetarmen

Sygdomme i endetarmen er karakteriseret ved typiske symptomer, der udvikler sig med udviklingen af patologiske processer i den og den analkanale. I kirurgens praksis er rektale sygdomme almindelige, men sygdommen kan ikke kun forårsages af rektal patologi, som udføres af kirurger og prokologer, men også ved onkologi, urologisk og gynækologisk patologi.

Atresia af den analåbning

Atresia af anus er en uperforeret anus. Ofte er der også en fistel fra en blind rektumsække, der åbner på perineum eller i drengens urinrør og ind i vagina eller vagina eller i sjælden blæren i piger.

Levator ani syndrom

Et muskelsyndrom, der hæver anusen, er en episodisk smerte i endetarmen, der skyldes en muskelspasme, som hæver anus.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.