^

Sundhed

Sygdomme i det genitourinære system

Hvidt udflåd hos mænd

Ikke alle sekreter hos mænd indikerer patologi og udvikling af alvorlige sygdomme; der er også en fysiologisk sekretion fra penis, normalt gennemsigtig. 

Behandling af blærebetændelse med blod

Det er vigtigt at gå til læge, både ved akut og kronisk blærebetændelse med blod. Selvom patienten lige har afsluttet et behandlingsforløb, og symptomerne er vendt tilbage igen, bør lægehjælp søges omgående.

Blærebetændelse med blod: årsager, symptomer, diagnose

Blærebetændelse er karakteriseret ved hyppig og smertefuld vandladningstrang. Nogle gange kan du observere blærebetændelse med blod, der vises i slutningen af vandladningshandlingen, eller blot er til stede i urinvæsken, og farve den i en rødlig eller lyserød nuance.

Førstehjælp til blærebetændelse hos kvinder og mænd

Blærebetændelse er en ret smertefuld tilstand forbundet med akutte eller kroniske læsioner i urinvejene. Førstehjælp til blærebetændelse ydes næsten altid, da patienten er bekymret for skarpe smerter, smerte, tilstanden forværres kraftigt.

Hvad er Fordyce granulat?

Synlige talgkirtler i huden - i form af små knuder (papuler) af forskellig lokalisering - blev første gang beskrevet i 1861 af den schweiziske anatom Albert Kelliker, men de fik navnet Fordyce granulat ved navn af en anden læge, den amerikanske hudlæge John Fordyce, der rapporterede dem 45 år senere...

Brænding, kramper og hvidt udflåd hos mænd

Overvej de mest almindelige sygdomme hos mænd, som er karakteriseret ved svie, kramper og hvidt udflåd.

Hvidt udflåd fra urinrøret hos mænd

En af de mulige årsager til hvidligt udflåd fra urinrøret hos mænd er urethritis. 

Hvidt udflåd i urinen hos mænd

Hvis der vises hvidt udflåd i urinen, er dette et af tegnene på en patologisk proces. Hvidlige indeslutninger kan være slimede eller ligne flager. 

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.