^

Sundhed

Sygdomme hos børn (pædiatri)

Hvorfor får et barn feber efter vaccination og bør det behandles?

Temperaturen i et barn efter vaccination for mange mødre bliver en ubehagelig overraskelse, som sammen med sjældne rapporter om farlige komplikationer og børns død forårsager en negativ holdning til vaccination generelt. 

Hoste og feber hos et barn

Hoste og feber hos et barn kan meget vel være de første tegn på kighoste, fordi de er karakteristiske for katarralperioden

Bakterier i urinen hos et barn

En af indikatorerne for tilstedeværelsen af en infektion eller patologiske processer i kroppen er bakterier i urinen. Overvej årsagerne til dette fænomen, typer, behandlingsmetoder.

Behandling af kløende hud hos børn

For at eliminere kløe hos et barn er det vigtigt først at bestemme dets oprindelse. Hvis dette ikke er gjort, vil det være næsten umuligt at slippe af med ulykken, da symptomet vil opstå umiddelbart efter afslutningen af brugen af et bestemt lægemiddel.

Behandling af hæshed hos et barn

Behandlingsmetoder for stemmelidelser er individuelle for hver patient og afhænger af, hvad der forårsagede den patologiske tilstand.

Trigonocephaly

En medfødt anomali i form af en deformitet af kraniet, hvor hovedet på babyer har en uregelmæssig form, og kraniet ser trekantet ud, defineres som trigonocephaly.

Sirupper mod hæshed hos et barn

Ved hæshed hos et barn, som er forårsaget af laryngitis, hoste eller anden forkølelse, bruges to typer sirupper

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.