^

Sundhed

Kræft (onkologi)

Osteoblastoklastom

Kræfttilfældene i verden stiger konstant. Blandt læsionerne i skeletsystemet er frekvenslederen osteoblastoklastom - en godartet tumorproces, tilbøjelig til malignitet, der er i stand til at beskadige en række forskellige knogler i skelettet.

Pineocytom i pinealkirtlen

En klart lokaliseret hjernetumor - pinocytom i pinealkirtlen eller pinealkirtlen (corpus pineale) - forekommer hovedsageligt hos voksne. 

Ameloblastoma i kæben

En tumor odontogen proces - ameloblastom - er af epitelagtig karakter og har en tendens til aggressiv vækst. Tumoren er ikke ondartet, men den kan forårsage knogledestruktion og i sjældne tilfælde metastasere.

Behandling af miltcyste: hvad skal man gøre, hvordan man fjerner det?

I de fleste tilfælde fjernes cysten ved hjælp af en minimalt invasiv laparoskopisk metode. Gendannelse efter en sådan operation er hurtigere og mere behagelig for patienten.

Miltcyste hos et barn og en voksen

En miltcyste er et udtryk, der kombinerer et antal patologier, der er kendetegnet ved et almindeligt symptom - tilstedeværelsen af en hulrumsdannelse i et parenkym af et organ.

Pineoblastom i hjernen

En blastom, en sjælden type kræft neuroektodermal tumor i pineal eller pineal endokrin kirtel i hjernen er defineret som pineoblastom i hjernen.

Serosocele

Serosocele er en ret almindelig patologi, der kan forekomme i næsten enhver alder. Imidlertid diagnosticeres ofte problemet hos kvinder 30-45 år gamle.

Pineal cyste i hjernen hos voksne og børn

En pinealcyste er et vesikulært hulrum fyldt med væske, nemlig en kirtelsekretion. Et sådant hulrum er ikke af tumorkarakter og er som regel ikke tilbøjelig til forstørrelse og progression. 

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.