^

Sundhed

PCR (Polymerase Chain Reaction, PCR Diagnostics)

Analyser af den humane papillomavirus: hvordan man overgiver, dechifrerer

Det humane papillomavirus er en alvorlig fare. Diagnose er nødvendig for at bestemme infektionstammen og risikoen for dens onkogenitet. Sådanne oplysninger gør det muligt at lave den mest hensigtsmæssige og effektive behandlingsplan.

Chlamydia: påvisning af Chlamydia trachomatis

Diagnose af chlamydia med PCR er den mest følsomme og specifikke metode for alle, der anvendes i laboratorier på nuværende tidspunkt. Sensibiliteten af fremgangsmåden er 95-97%, og specificiteten er 95-98%.

Mycoplasma infektion: Påvisning af mycoplasmer

Mycoplasmer klassificeres som betinget patogene mikroorganismer. De vedvarer og parasitterer på membraner af epithelceller og kan lokaliseres både ekstra- og intracellulært.

Gonorré: Påvisning af gonoré

PCR tillader at bestemme tilstedeværelsen af DNA fra gonokokker direkte og kvantitativt udtrykke deres koncentration i testmaterialet. Det undersøgte materiale kan være sputum, lavvæske, urin, punctata fra forskellige organer og cyster osv.

Helicobacter infektion: Helicobacter pylori detektion

Den diagnostiske følsomhed af PCR til detektion af Helicobacter pylori i biopsiprover af maveslimhinden er 88-95,4%, specificitet er 100%; i coprofiltrater - henholdsvis 61,4-93,7% og 100%.

Tuberkulose: Påvisning af mycobacterium tuberkulose

Modsætning serologisk diagnostik metoder tuberkuloseinfektion der påvisning af antistoffer mod Mycobacterium tuberculosis, kan PCR detektere Mycobacterium tuberculosis DNA direkte og kvantitativt udtryk for deres koncentration i materialet.

Human papillomavirus infektion: påvisning af human papillomavirus

Human papillomavirus (HPV) vira er små DNA-holdige onkogene vira, der inficerer epithelceller og inducerer proliferative læsioner.

Herpes: Påvisning af herpes simplex virus type 1 og 2

For nylig, til diagnose af HSV-infektion under anvendelse af DNA identifikation af HSV 1 og 2 i materialet af vesiklerne og sår i hud eller slimhinder (konjunktiva herunder øjet) ved PCR (meget følsomme, specifikke og hurtig diagnostisk metode).

Cytomegalovirusinfektion: Påvisning af cytomegalovirus

Virus i blodet hos en patient, der anvender PCR, anvendes til at diagnosticere cytomegalovirusinfektion og kontrollere effekten af antiviral behandling.

HIV-infektion: Påvisning af human immunodeficiency virus (PCR vich)

Direkte kvantificering af HIV-RNA ved hjælp af PCR muliggør mere præcis forudsigelse af udviklingen af sygdomsudvikling hos mennesker inficeret med HIV, mere præcist end CD4 + -celletællingen og derfor mere nøjagtigt at vurdere deres overlevelse. Det høje indhold af viruspartikler korrelerer normalt med en markant forringelse af immunstatus og et lavt indhold af CD4 + -celler.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.