^

Sundhed

Hematologiske undersøgelser

Analyse af blod og urin på niveau med vitamin D: normen, hvorfor giver de op

Vitamin D er et vitamin, der tilhører en gruppe biologisk aktive stoffer, hvis syntese udføres i huden under påvirkning af ultraviolette stråler.

atypisk mononuklearы

Overvej funktionerne hos atypiske celler, årsagerne til deres udseende, diagnostiske metoder og analyser for mononukleære celler.

Forhøjet hæmoglobinniveau i blodet

Forhøjede niveauer af hæmoglobin i blodet findes hos hver tredje person. Lad os se på årsagerne til øget hæmoglobin, metoderne til dets normalisering og mulige konsekvenser for kroppen.

Blodprøve

En blodprøve er den mest almindelige metode til forskning, uden hvilken moderne diagnostik ikke er mulig. Forskellige typer og metoder til analytisk blodforskning hjælper moderne medicin til hurtigt og præcist at identificere hundredtusinder af lidelser.

Forhøjede hvide blodlegemer

Forhøjede hvide blodlegemer - et klart signal om invasionen af det menneskelige legeme af fremmede elementer, fordi disse celler er de vigtigste forsvarere af organer og systemer i alle former for sygdomme, og reagere hurtigt for at angribe virus og bakterier.

Leukocytter: normal

Leukocyt-norm er en indikator for helbred for alle menneskelige systemer og organer. Deres vigtigste opgave er at yde en beskyttende funktion, at modstå infektioner, vira og andre ondsindede stoffer.

Leukocytter i blodet

Leukocytter i blodet er et af de vigtigste elementer i blodet, hvide, som de kaldes, blodceller er faktisk farveløse. De er meget forskellige i struktur og har mange arter og underarter.

Hvornår nedsættes leukocytter?

"Leukocytter sænkes" - denne sætning giver helt sikkert alarm. Enhver abnormitet i analysen af blodsammensætningen kan signalere en sygdom, kronisk eller akut.

Immunofenotyping af hæmoblastoser

Betydelige fremskridt i hæmatologiske undersøgelser forbundet i de seneste år med anvendelsen af moderne immunologiske metoder og automatiserede værktøjer til analyse og sortering celler fra perifert blod og knoglemarv - flowcytometre.

Folinsyre i blodet

Folinsyre henviser til de vandopløselige vitaminer i gruppe B og er et derivat af pteridin. Den menneskelige krop er forsynet med folinsyre på grund af sin endogene syntese af tarmmikrofloraen og forbruget med mad.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.