^

Hurtige kostvaner

Hurtige kostvaner er det mest bekvemme og vigtigst, næsten lynhurtige mulighed for at tabe sig på meget kort tid. For eksempel om dagen for at tabe 2-3 kg. Og inden for en uge bliver det slankere med så meget som 5-6 kilo. Dette er et utvivlsomt plus. .

Men måske har hurtige kostvaner deres ulemper? Hvad er de Hvilke kostvaner betragtes som hurtige, og hvilke der ikke gælder for dem? Er der kontraindikationer til hurtige kostvaner, og for hvem er de beregnet? Hvad er opskrifterne til hurtige kostvaner? Disse og andre spørgsmål vil blive besvaret af afsnittet på vores hjemmeside "Fast Diets" ..

Effektive ugentlige kostvaner til vægttab og i sygdomme

Uden mad er en persons grundlæggende livsfunktioner utænkelige. Fødevarer er energikilden, uden hvilken interne processer, motoriske og mentale aktiviteter ikke kan forekomme.

90-dages kost

I forfølgelse af skønhed og harmoni forsøger mange af os flere og flere nye kostvaner. Meget populær er kortsigtede kostordninger - for eksempel en 3-dages eller fem-dages kost.

12-dages kost

Nogle lægger vægt på at lytte til dieticians råd og tabe langsomt i flere måneder. Og andre er nødt til at slippe af med kedelige kilo hurtigt - for eksempel tabe sig for ferien eller de første dagers ferie.

10-dages kost

Hver kvinde drømmer om en ideel figur, der ville tiltrække mænds beundringsfulde blik. Derfor forsøger det retfærdige sex at finde en passende kost, der kan hjælpe med at klare denne vanskelige opgave.

14 dages kost

Fordelen ved denne diæt i et relativt kort tidsinterval kombineret med en tilstrækkelig høj effektivitet af resultatet.

7 dages kost - aktivering af stofskifte eller test?

Ernæringseksperter, der tilbyder forskellige korte kostvaner til vægttab, begrunder princippet om deres handling i den langsigtede diætindtagelse forsinker metabolismen, det vil sige metabolisme i kroppen.

5 dages kost

Hvis du med venlig hilsen tror på, at i løbet af få dage - som lovet af 5-dages kost til vægttab - kan du blive lettere med fem (i andre versioner - med ni) kilo, så læs videre.

Ulemper: vægttab i et kort øjeblik

En populær kendsgerning er, at minuserne af saltdieter skader sundheden.

Seks af de bedste kostvaner til hurtig voksende tynd

Og her er den efterlængte liste over seks af de bedste kostvaner for hurtigt vægttab.

Kost til ugen: tidsplan

Kost i en uge er en fantastisk måde at tabe sig på for dem, der hurtigt vil tabe sig.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.