^

Studerende

Skolebørn fra 7 til 17 år, er både læger og lærere opdelt i tre aldersgrupper: junior, middle og senior skolealder. Hver af dem har sine egne karakteristika, som skal være kendt for forældrene.

Hvad er de mest almindelige skolebørn? Hvilke fysiologiske processer opstår i puberteten? Hvilke problemer kan opstå, når skolebørn spiser dårligt, flytter lidt og forsømmer personlige hygiejneregler? Hvordan kan man relatere til de mulige psykologiske egenskaber hos skolebørn og problemer med deres fysiske og psyko-følelsesmæssige sundhed?

Sund mad til skolebørn fra 6 til 17 år

Lær om det omtrentlige daglige produktsæt og mængden af portioner til børn og unge i skolealderen.

Hvordan lærer man at skrive et barn?

Hvordan man lærer et barn at skrive er problemet med mange unge forældre. Børn lærer at læse meget hurtigere end at skrive, og der er ikke noget at gøre om det. Så hvordan kan du lære et barn at skrive, og kompetent og smukt?

Tegn på stress i et barn

De fleste af os har en tendens til at se tilbage i barndommen, som i den nemmeste tid i vores liv, især i sammenligning med voksenalderen. Men dette gør ikke stresset af dit eget barn mindre virkeligt. Vi har en tendens til at glemme, at vores børn kan få meget stress, og der er mange grunde til det. Men nogle gange forstår vi ikke dette.

Barnets første dage i skolen: 9 nyttige tips til forældre

Barnets første dage i skolen er spændende ikke kun for ham, men også for forældrene.

Et barn i lønklasse 1: Hvordan hjælper han med at tilpasse sig?

Et barn i første klasse kan begynde at blive syg hurtigt. Det betyder, at det tilpasser sig usædvanlige forhold: øget stress, en ny børns kollektive, lærere, et nyt regime i dag. Derfor bør første grader behandles meget omhyggeligt, men fast - han skal jo hjælpe med at komme ind i en ny rytme af livet for ham.

Hvordan lære et barn at være glad?

For at lære et barn at være lykkelig, skal du opleve denne følelse selv. Op til 7 år er barnet følelsesmæssigt knyttet til moderen med 90%, indtil han er 14 år, fortsætter han med at føle denne forbindelse med 40%. Men alligevel forsøger barnet at kopiere forældrenes fornemmelser og opførsel. Derfor skal du lære et par enkle sandheder om, hvordan du er lykkelig.

Hvor korrekt at fodre skolebarnet?

Succeserne i skoledrengens studier afhænger stort set af, hvad barnet spiser. Men mange forældre er for optaget til at give deres barn en rationel ernæring, rig på næringsstoffer. De enten underfeed barnet, giver ham kun grøntsager og frugter, eller overfed, forsøger at sætte en plade af søn eller datter med mere kød. Hvor korrekt at fodre skolebarnet?

Skolepige: hvordan sover man i søvn?

Ofte kan et barn lære værre og føle sig værre, når elementær ... Ikke får nok søvn. Selvom du lægger din studerende i seng klokken 22.00, kan han stadig ikke sove godt. Årsagerne til en skolebørns dårlige søvn kan være anderledes - en forkert placeret pude, et utilstrækkeligt ventileret rum, lejligheden er for varm eller for kold ...

Hvordan man reducerer stressen i de første skolemåneder?

Begyndelsen af det nye skoleår kan radikalt påvirke de skrøbelige børns psyke, stress kan reducere barnets effektivitet i samfundet og i læring. De første studieår kan være yderst vanskeligt for både børn og forældre. Selv de børn, der virkelig vil gå i skole, bliver nødt til at tilpasse sig et højere aktivitetsniveau og stress, uundgåeligt forbundet med skolelivet.

Otte nemme tip mod barn fedme

Antallet af børn, der er overvægtige eller overvægtige vokser i alarmerende grad. Ekstra pounds øger risikoen for alvorlige helbredsproblemer, såsom diabetes, hjertesygdomme og astma. Fedme hos barnet øger også den følelsesmæssige stress på barnets skrøbelige psyke. På grund af overvægt er barnet ofte plaget og vil ikke lege med ham, og det kan føre til lavt selvværd og depression. Men du kan hjælpe dit barn med at tabe sig og opretholde en sund vægt.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.