^

Graviditet og medicin

I de fleste tilfælde er begreberne graviditet og medicin ikke inkompatible. Næsten alle lægemidler - med meget få undtagelser - har kontraindikationer til brug under graviditet og amning. Ofte siger instruktionerne til stofferne, at at tage dem under graviditeten, bør udelukkende være til lægens recept. Nogle gange indeholder formuleringen en anbefaling til lægen: Vær forsigtig med at afveje den forventede fordel for moderen og de potentielle risici for fosteret.

Sirupper under graviditet: hvad kan og hvad kan ikke?

Oftest drejer spørgsmålet sig - hvilke sirupper der kan bruges under graviditeten - mod hostemidler. Det er almindeligt accepteret, da de fleste af disse sirupper indeholder ekstrakter af medicinske urter

Immunoglobulin under graviditet

Under graviditeten vil introduktionen af immunglobulin hjælpe med at bevare fosteret og forhindre afbrydelse af graviditetsprocessen.

Rinofluimucil under graviditet

Lægemidler under graviditet - selv til forkølelsesbehandling - skal ordineres af den behandlende læge og som formuleret i instruktionerne vurdere forholdet mellem de forventede fordele for den gravide og den mulige risiko for det ufødte barn.

Succinsyre under graviditet: kan jeg drikke, hvordan man tager?

Succinsyre er en hvid, salt-bitter bitter krystaller i smag. Det fandt sin anvendelse hovedsagelig i afgrødeproduktion, som fremmer plantevækst, øger deres produktivitet.

Jod under graviditet

En gravid kvinde har brug for en øget jodfrekvens, fordi fosteret indtil fødslen tager dette element fra moderens krop. Og kvinden selv som følge af stigningen i hormonaktiviteten har brug for mere volumen.

Betadin under graviditet i 1, 2 og 3 trimester

En effektiv lokal forberedelse baseret på jod med en bred vifte af antiseptisk aktivitet Betadin netop på grund af dets aktive stof er ikke det mest ønskelige værktøj til gravide kvinder.

Paracetamol i amning: dosering

Paracetamol er en meget populær medicin, der anvendes til behandling af ikke kun voksne, men også børn og er tilgængelig i medicinkisten hos næsten alle familier. Sjældent behandling af forkølelse uden det.

Sorbifer durules under graviditet: hvordan man tager?

Med jernens deltagelse finder alle de vigtigste processer i menneskelivet sted: DNA syntese, enzymer, proteiner, redox reaktioner af væv og kredsløbssystemet, respiration, energi metabolisme.

Dexamethason under graviditet: Hvad er foreskrevet?

Graviditet er en periode, hvor du skal være ekstremt selektiv om at tage medicin. Selv det mest "harmløse" stof kan jo forårsage uoprettelig skade på det udviklende foster, såvel som negativt påvirke hele processen med drægtighed.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.