^

Særlig interesse

Sygdomme hos den nyfødte opstår af forskellige grunde og har mange forskellige symptomer. For det første kan sygdommen være medfødt, og sådanne patologier er ikke et dusin. For det andet kan et barn få en infektion, som hans mor har under graviditet eller fødsel. Endelig begynder mavetarmkanalen og luftvejene fra barnet fra de første minutter af livet at blive befolket af mikroorganismer i miljøet, blandt hvilke der kan være patogener ...

De hyppigste sygdomme hos den nyfødte er forbundet med hud, fordøjelse og generel forgiftning, når bakterielle eller virale infektioner kommer ind i kroppen. Vær opmærksom, og vær ikke doven for at genopbygge din viden for at forstå, hvilke sygdomme en nyfødt kan tage væk fra glæden ved babyens udseende i din familie.

Varmtvandsflaske til den nyfødte fra kolik: salt, gel, børns

Colic er nok det første problem, som moderen til et nyfødt barn står overfor. Udseendet af kolik i et barn ledsages af græd, motorisk angst, søvnforstyrrelse, øget frigivelse af gasser fra tarmen.

Bifidumbacterin til nyfødte

Bifidumbacterin til nyfødte kan være et af de valgte lægemidler til mange problemer. Dette lægemiddel er et probiotisk, som bruges meget bredt til dato.

Babotik til nyfødte

Medicin og medicinmarkedet vokser hver dag, og der er mange midler til kolik. Det er nødvendigt at overveje fordelene og mekanismen i Bobotiks handling for at forstå, hvornår man skal anvende den.

Hvorfor bider barnet brystet og hvad skal man lave?

Barnet bider brystet - dette er en almindelig grund til at tiltrække lægen, hvilket får mange mødre til at tænke på at stoppe amning. 

En flydende, skummel afføring i babyen af gul, grøn

Barnlæger skal altid være opmærksomme på ændringer i afføringens art hos spædbørn som en grundlæggende indikator for tilstanden i fordøjelsessystemet, hvis den korrekte funktion afhænger af udviklingen af barnet. 

Neuralgi hos spædbørn: tegn, behandling

Neuralgi hos nyfødte er en betændelse i nerven, hvilket fører til mange ubehagelige fornemmelser, herunder et alvorligt smertsyndrom. Årsagerne til neuralgi hos børn kan være mange, og behandlingen er direkte afhængig af etiologien. Derfor er det vigtigt at vide om de mulige manifestationer af neuralgi hos et barn for at mærke og korrekt diagnostisere patologi i tid.

Hypertonus af musklerne i benene og hænderne på barnet: Årsagerne til, når det går, hvordan man bestemmer hvad man skal gøre?

Det er meget vigtigt at evaluere tone i musklerne hos den nyfødte i forbindelse med andre symptomer for mere nøjagtigt at tale om tilstedeværelsen af et bestemt problem.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.