^

Nyfødte babyer er babyer i de første fire uger, og derefter, indtil et år gammel, kaldes de babyer. Og læger kalder 28 dage fra det øjeblik, barnets fødsel til den lyse nyfødte periode.

I løbet af disse 28 dage og nætter skal nyfødte tilpasse sig og blive vant til nye tilstande uden for moderens livmoder. Og det er godt for dem, især hvis barnet der tilbragte der, satte 38-41 uger og ikke "skynde sig" for ikke at komme til at lyse på forhånd ...

For det meste af dagen (mere end 20 timer) sover nyfødte. Vær ikke bange for, at din baby begyndte at veje 300-400 gram mindre end den første vejning umiddelbart efter fødslen i løbet af de første 6-7 dage. Dette vægttab er fysiologisk og er forbundet med tilpasningen af barnet til uafhængig vejrtrækning og en stigning i blodvolumenet. Og dette fører til aktivering af lipidmetabolisme i fedtvæv hos nyfødte.

Populære artikler i dette afsnit

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.