^

Typer af tråde til ansigtsløftning

, Medicinsk redaktør
Sidst revideret: 16.08.2022
Fact-checked
х

Alt iLive-indhold gennemgås medie eller kontrolleres for at sikre så meget faktuel nøjagtighed som muligt.

Vi har strenge sourcing retningslinjer og kun link til velrenommerede medie websteder, akademiske forskningsinstitutioner og, når det er muligt, medicinsk peer reviewed undersøgelser. Bemærk at tallene inden for parentes ([1], [2] osv.) Er klikbare links til disse undersøgelser.

Hvis du mener, at noget af vores indhold er unøjagtigt, forældet eller på anden måde tvivlsomt, skal du vælge det og trykke på Ctrl + Enter.

Plastikkirurgi tilbyder en række anti-aging procedurer, trådteknologi er blot en af dem. Brugen af tråde til et ansigtsløft foretrækkes af dem, der ikke tør gennemføre plastikkirurgi. Procedurens succes afhænger af en kombination af faktorer: specialistens erfaring, personens alder, dybden af problemet, organismens egenskaber, kvaliteten af de anvendte materialer.

Typer af tråde til en ansigtsløftning er betinget opdelt i grupper: absorberbar, ikke-absorberbar, kombineret. Førstnævnte er lavet af ustabile materialer, de forsvinder fra huden inden for seks måneder eller mere. I løbet af denne tid dannes en slags ramme omkring det, der understøtter konturen i yderligere to år.

 • Materiale, der ikke er genstand for selvdestruktion, forbliver i ansigtets tykkelse meget længere, måske i hele livet. Den bruges til intensive løft af nakke, décolleté og andre områder.

Kombinationstråde forbliver delvist i hudens tykkelse. De er heller ikke synlige visuelt, men de holdes af den såkaldte kegle.

I henhold til strukturen og fastgørelsesmetoderne er der glatte, hakkede, skrue, flettede, flydende (bionity) tråde. I dag bruger specialister en bred vifte af tråde fra forskellige materialer, fra globale producenter og indenlandske.

Til patienter over 40 anbefales materialer, der ikke opløses af sig selv. Hos personer over 50 er aldersrelaterede ændringer endnu mere udtalte; guld- eller Aptos-tråde er velegnede til dem. Med den korrekte implementering af alle stadier og højkvalitetstråde, efter to uger, forsvinder hævelse, rødme og andre spor, og ansigtet bliver mærkbart yngre og friskere.

Ansigtsløftning med mesothreads

Mesothreads er forarbejdede fibre, de er fremstillet af et stof med høj elasticitet, der er kompatibelt med den menneskelige krop. Når de nedbrydes, danner de kuldioxid og vand og udskilles uden skader på helbredet. Sådanne kvaliteter gør mesothreads nyttige til at forbedre hudens elasticitet. Proceduren er tilgængelig for patienter af begge køn - hvis der ikke er medicinske kontraindikationer.

 • Med et ansigtsløft med mesothreads understøttes en smuk oval af en ramme af bindevæv. Den innovative teknik har et andet navn - tradelifting.

De skriver, at en teknik baseret på effekten af zoneterapi blev opfundet af orientalske specialister, og at den udover det synlige resultat hjælper med at finde en usynlig, men ikke mindre vigtig tilstand - åndelig harmoni. Derfor betragter mange det som et reelt gennembrud inden for æstetisk medicin.

Mængden og kvaliteten af tråde til en ansigtsløftning bestemmes på tidspunktet for undersøgelse og forberedelse. Sørg for at tage hensyn til hudens individuelle egenskaber og problemets særlige forhold.

 • Den lineære version af mesothreads løser problemerne for 35-årige, det vil sige, at den fjerner fine rynker.
 • Spiralbiofilamenter er mere velegnede til 40-årige for at fjerne fedtlaget på hagen, forbedre tilstanden af øjenbryn, nasolabiale folder og décolleté.
 • Kraftige mesothreads med indhak strammer pålideligt den midterste del af ansigtet.

Løft med gevind udføres af en professionel, indehaver af et certifikat for retten til at udføre sådanne handlinger. Han skal ikke kun kontrollere sine bevægelser, men hele processen. Mesothreaden forårsager ikke alvorligt ubehag for patienten, deformerer ikke det omgivende væv og slår pålideligt rod i tykkelsen af dermis.

Resorption af materialet sker efter halvandet til to år. Al denne tid ser ansigtet forynget ud, ovalen er klar. Hvis det ønskes, kan konturen korrigeres igen efter to år.

Aptos tråde til ansigtsløftning

Typen af Aptos-tråde til ansigtsløftning har gennemgået en evolutionær vej og er forbedret i forhold til den originale version. Til at begynde med var disse produkter med hak lavet af ikke-absorberbar polypropylen. I dag producerer Aptos-mærket, ud over tråde til en ansigtsløftning af forskellige formål, dobbeltkantede nåle, der hjælper med at korrigere ethvert område af ansigtet.

Moderne tråde er fastgjort ikke på grund af hak, som før, men på knogleelementer, hvilket er en mere progressiv og langvarig teknik. Samlingen af Aptos-tråde er som følger:

 • fjedre - for at løfte mundvigene, eliminere rynker;
 • "hængekøje" - til korrektion i hageområdet;
 • lavet af caprolak;
 • til balder og bryst.

Fordelene ved produkter er, at du kan vælge effektive til hver zone. Men der er også en bagside af medaljen, ikke så attraktiv. Tråde bør indføres meget præcist, nemlig i det subkutane fedtlag. For overfladisk implantation er fyldt med deformation, og for dyb implantation er ineffektiv.

At trådene vokser fast er godt for et løft. Men hvis de af en eller anden grund skal elimineres, står patienten og lægerne over for et alvorligt problem. Det er heller ingen hemmelighed, at indhak reducerer styrken af filamentmaterialet, hvilket kan føre til, at det går i stykker.

Facelift med gyldne tråde

Når de taler om et ansigtsløft med guldtråde, mener de ikke rent guld, men i kombination med polyglykol. Den er viklet på en syntetisk leder som den tyndeste skal. Guld er taget af højeste standard, og trækker det ind i en tråd, der er tyndere end et hår. I analogi med forstærkning af bygninger med metalbeslag kaldes proceduren forstærkning.

Den største fordel ved ædelmetallet er, at facelift-tråde med denne komponent er hypoallergene og er blevet testet af århundreders erfaring. Guld blev jo brugt til at lave tråde længe før moderne materialer dukkede op. Med henblik på foryngelse anbefales de til 30-40-årige patienter.

 • På det forberedende stadium undersøger specialisten ansigtet, bestemmer nøjagtigt, hvor der kræves indgreb, sætter mærker.

Efter anæstesi gennemborer en speciel nål huden de steder, hvor implantationen derefter vil følge. Trådene skal danne et net. For én manipulation bruger de op til 3m. Anvendelsen af en helbredende antiseptisk creme fuldender proceduren.

Rammen af ædelmetal aktiverer produktionen af kollagen og bindevæv omkring hver tråd, hvilket er med til at styrke huden og udglatte rynker. Op til en måned bør unaturlig hudtone, blå mærker og andre ufuldkommenheder forsvinde, og det resterende resultat er synligt efter to måneder.

Ulemperne ved guldtråde omfatter det faktum, at med hvert spring i lufttemperaturen ændrer ansigtet mærkbart farve, og i fremtiden bliver det umuligt for en person med guldforstærkning at modtage hardware kosmetiske tjenester.

Flydende tråde til ansigtsløftning

Hvad betyder "flydende ansigtsløftning"? Hvordan kan et flydende stof trække noget op og generelt holde sin form?

Faktisk kaldes flydende tråde til et ansigtsløft biotråde lavet af et materiale, der næsten er identisk med menneskeligt væv. På grund af deres efterfølgende resorption dannes forstærkende kollagen stilladser i hudtykkelsen, som var påkrævet for at blive opnået.

 • Denne version af tråde til ansigtsløftning er en innovativ kosmetologiudvikling. I modsætning til faste tråde er materialet en speciel biogel bestående af zinkchlorid og hyaluronsyre med høj molekylvægt.

Det lanceres i dermis, hvor der, når ovennævnte komponenter interagerer, dannes et uopløseligt salt, som er en katalysator for dannelsen af elastiske fibre. Som et resultat er der en fortykkelse af epidermis og udglatning af rynker på overfladen. Gelen holder længere end henholdsvis andre tråde, og effekten også: op til flere år.

En ansigtsløftning ved hjælp af denne teknik udføres med specielle nåle på ambulant basis efter foreløbige konsultationer og undersøgelser. Det er praktisk talt smertefrit og sikkert. Men der er en advarsel: proceduren skal udføres i et kursus, gentages to gange om måneden i flere måneder i træk. En mere nøjagtig ordning beregnes af en specialist i hvert enkelt tilfælde.

Flydende tråde til facelift med zink

Aktive kvinder bekymrer sig om deres sundhed og udseende og er klar til at prøve nye skønhedsteknologier. Flydende tråde til ansigtsløftning med zink er til kvinder, der er interesseret i moderne løsninger inden for kosmetologi. Til fordel for teknikker, der bruger tråde, er det faktum, at aldersrelaterede defekter elimineres uden en skalpel.

Det flydende materiale er en gel strukturelt sammensat af zinkchlorid og en vigtig ingrediens med anti-aging egenskaber - hyaluronsyre. Kunne udføre to opgaver: rette og stramme.

 • Facelift-tråde indeholder mindre zink og kaldes løftere. Det injiceres i ansigtets hud i henhold til en forud planlagt ordning. Til andre dele af kroppen bruges en hudbeskytter.

Når den injiceres, udfylder gelen mikrohulrum. Huden reagerer på det som på et fremmedlegeme og forsøger at isolere det fra andre væv. Kort sagt fremmer hyaluronsyre regenerering, mens zink beskytter væv mod skader. Så trækker huden sig sammen og retter folderne ud. Over tid udskilles begge komponenter sikkert fra kroppen.

Tråde med zink korrigerer overfladiske aldersrynker, efter et forløb holder effekten i flere år. Gentagen manipulation er tilladt efter en vis tid. Samtidig udjævnes farven, huden er frisk og fugtet.

Tråd med indhak til et ansigtsløft

I dag er der udviklet snesevis af modeller af tråde til ansigtsløftning. Dette giver mulighed for individuelle løsninger til patienter med forskellige problemer og ønsker. Ved hjælp af trådteknologi udglattes rynker, kæber korrigeres, ovalen udjævnes, og huden strammes på alle punkter på forsiden af hovedet.

Æstetiske kirurger bruger lineære, vævede, spiralformede tråde til ansigtsløftning. Sidstnævnte er de mest populære, fordi de er universelle og giver en høj kvalitet af proceduren. De bruges til slap hud, hængende øjenbryn, uddybning af folder i alle problemområder i ansigtet, i nærværelse af kragetæer, rynker omkring læberne, aldersringe på halsen.

Der findes også begrænsninger, de er de samme som for andre trådteknologier. Du bør afklare om dine problemer er kontraindikationer for tråde ved første konsultation på klinikken. I deres fravær og de korrekte handlinger fra specialister er en positiv effekt garanteret.

I løbet af de første fire måneder vokser det, i lyset af styrkelsen af rammen, på grund af væksten af bindevæv i den første fase af processen. Virkningen varer i 4 år, hvorefter den endelige opløsning af trådene sker. Efter denne periode kan den samme manipulation gentages.

Absorberbare tråde til ansigtsløftning

En del af absorberbare tråde til ansigtsløftning er mælkesyre. Stoffet understøtter celleregenerering og hudforyngelse. Elementet indføres i overfladelaget, hvor det begynder at nedbrydes og efter en vis tid elimineres fuldstændigt fra kroppen. Det nye væv, der dannes under påvirkning af facelift-trådene, stimulerer produktionen af kollagen, hvilket er det, der var nødvendigt at opnå for at fjerne tegn på aldring.

Den tyndeste i denne kategori er 3d mesothreads. De indføres gennem specielle kanyler med en stump ende, der skubber hudens strukturelle elementer fra hinanden. Takket være dem bliver vævene såret til et minimum - forudsat at kosmetologens filigran ejer teknikken til at udføre sådanne manipulationer.

Aptos-serien inkluderer også yderst effektive biologisk nedbrydelige tråde, der holder resultatet i op til 4 år.

Caprolac-materialer går i opløsning efter cirka et år. Dette er en harmløs proces, uden negative konsekvenser for selve foryngelsen.

 • Kategorien af resorberbare materialer tilbydes til kvinder under 40 år, når uønskede ændringer endnu ikke har passeret "point of no return".

Trådene indføres i overfladelagene ved hjælp af specielle guidenåle, under lokalbedøvelse. Effekten er især mærkbar i tilfælde, hvor der er mange ansigtsrynker i ansigtet. Med klart definerede folder på ansigtet af en moden kvinde er denne procedure ineffektiv.

Implantation af tråde er virkelig manuelt arbejde, i ordets høje forstand, og fejl er meget dyre for klienten – både bogstaveligt og billedligt. Vær ikke for doven til at finde en højt kvalificeret specialist!

Tornado-tråde til ansigtsløftning

Snoede tornado-tråde til ansigtsløft er flettede produkter med en diameter på 7 mm. De er skabt ved at vride lineært materiale. Tornado kan injiceres i områder med tæt hud (muskler, dybe og mellemlag), samt for øget opstramning. Dobbeltstrengene er yderst støttende og stimulerer naturlig kollagenproduktion.

 • Procedurer, der bruger tråde til et ansigtsløft, kaldes trådløftning. Det udføres på forskellige steder på kroppen, og flere varianter af Tornado bruges til procedurer.

Specielle multifilamenter, lavet af 20 simple monofilamenter, er effektive til at bekæmpe nasolabiale problemer, omvendte kinder og indsunkne øjne. De giver volumen og går også godt sammen med andre populære procedurer: Botox-injektioner, konturer med hyaluronsyre. Multifilamenter opløses gradvist og forsvinder fra hudens tykkelse.

Produkter, der ligner dobbeltfjedre eller tandhjul, er især nyttige til at korrigere de nasolabiale og okulære områder. De "husker" formen, så efter at have klemt eller strækket vender de tilbage til deres tidligere position. På grund af denne egenskab strammes falmende hud, hjørner af læberne og alle de mest problematiske steder pålideligt.

Spiraltråde til ansigtsløftning

Spiraler kaldes tråde, der kan strække sig og krympe på grund af en bestemt form. Selvom kosmetologi for nylig har brugt spiraltråde til ansigtsløftning, har de allerede vundet bred popularitet og positive anmeldelser. Og det er der grunde til. Således har tråde til en ansigtsløftning af en spiralform følgende fordele:

 • effektivitet;
 • sikkerhed;
 • uden aldersbegrænsninger;
 • mangel på skader og ar;
 • bruges alene og i kombination med andre varianter;
 • kompatibilitet med andre kosmetiske procedurer;
 • evnen til at bruge til mange indikationer (øjenbryn, T-zone, labio-hagefolder).

Spiraltråde eliminerer slap hud og decollete-defekter efter 40 år. De betragtes som smertefrie og pålidelige. Deres længde er 50 eller 60 mm. En sådan kvalitet som elasticitet tillader produkter nemt at vende tilbage til deres oprindelige position efter strækning.

Mængden af forbrugsmateriale beregnes af kosmetologen. Produkterne introduceres med en tynd fleksibel nål, der ikke river vævet i stykker, men kun skubber dem fra hinanden. På grund af dette er der mindre smerter og minimale postoperative spor. Kirurgens handlinger svarer først til princippet "hvor nålen går, der går tråden." Nålen vender tilbage uden spiraler: de forbliver på den endelige placering, under huden. Der skabes en ramme, der kan give korrektion og støtte til problemområder.

Tråd Cog (kogi) til ansigtsløftning

I et rigt udvalg af tråde til en ansigtsløftning er det svært for en person, der er uvidende på dette område at forstå. Tendenser er sat af orientalske kosmetologer - udviklere af de mest eksotiske produkter og innovative løsninger. Især koreanske mærker holder selvsikkert håndfladen.

 • Korrektion med tandhjul (kogi) til et ansigtsløft er også deres udvikling. Praktisk, sikkerhed, effektivitet er vigtige egenskaber ved denne type tråd.

Nyheden er, at de ikke er glatte, men med indhak rettet, så fikseringen er så pålidelig som muligt. De bliver ikke afvist, fordi kroppen ikke opfatter dem som et fremmedlegeme. De kommer ind i tykkelsen gennem punkteringer med specielle nåle. Ud over den tyndeste nål er trådene udstyret med kanylerør.

Efter at have sat sig inde i huden, går tandhjulene snart gradvist i opløsning. Samtidig frigives nyttige stoffer, der øger mængden af kollagen og elastin. Disse processer har en fremragende effekt på hudens tilstand, og efter den fuldstændige opløsning af trådene forbliver en forbindelsesramme, der bevarer sin form i lang tid.

De sidste nedbrydningsprodukter af mesothreads er vand og CO2, som udskilles naturligt og ikke skader kroppen. Derfor, så snart resultatet ophører med at tilfredsstille patienten, kan han gentage ansigtsløftningen igen.

Koreanske tråde til ansigtsløftning

Koreanske tråde er meget brugt i klinikker til ansigtsløftning. Omega, COG, VERSATILE, Beaute lift-serien tilbyder flere produktmodeller. De adskiller sig i materiale, form, kaliber, længde. Hvilken slags tråde er nødvendige for et ansigtsløft i et bestemt tilfælde, det er op til specialisten, der rådgiver og undersøger klienten. Hans valg er baseret på alderen, patientens status, sværhedsgraden af problemet, dybden af implementering, metoden til fiksering. Effekten er bygget på dannelsen af en intradermal ramme af materialer, der er biologisk kompatible med kroppen.

 • Koreanske produkter er nyttige for 30-45-årige patienter, når visnen allerede er mærkbar, men stadig kan korrigeres med trådteknologier.

Trådene indsættes med ultrafine injektionsnåle, under let bedøvelse; der bruges flere stykker i hver korrektionszone. Trådstøtte er designet til 1-2 år, derefter kræver det gentagelse.

 • Hvis der er rynker på forskellige steder i ansigtet, furer og folder i problemområder, hagen og kanterne af øjenbrynene hænger, og øjnene "stråler" ikke med glans, men med efterlignende rynker, så vil koreanske tråde perfekt klare sig med dem.

Effekten er synlig med det samme og fortsætter med at vokse op til seks måneder. Dette skyldes dannelsen af nyt kollagen på stedet for indførelsen af trådene. Og på det tidspunkt, hvor mængden af koreanske tråde kommer til intet, understøtter en stærk ramme pålideligt blødt væv.

Darwin tråde til ansigtsløftning

Det karakteristiske ved tråde til ansigtsløftning er tykkelsen, længden og materialet, som de er lavet af. Tyndere produkter giver færre smerter, skader og uønskede konsekvenser i form af hævelse, blå mærker, blå mærker og så videre. Der bruges mange materialer, for eksempel er Darwin-tråde til et ansigtsløft lavet af polycaprolacton. Dette er en absorberbar række produkter fra den italienske producent Ergon, skabt ved hjælp af en særlig innovativ teknologi. Det er en af de tre mest populære mesothreads.

 • Strukturen af Darwin-trådene er en triple plexus, de er gennemsigtige og glatte, indbygget i en nål lavet af en speciel medicinsk legering - holdbar og fleksibel.

I professionelt slang kaldes produkter 3D-caprolacton. Denne polymer, der er indlejret i hudens tykkelse, udviser egenskaben til omstrukturering, udløser kollagenisering af fibrene. Som et resultat bliver konturen klarere, ansigtet er friskere, relieffet udjævnes.

Fagfolk bemærker følgende kvaliteter af tråde:

 1. Evnen til at bruge til korrektion af overfølsomme og områder med høj efterlignende spænding.
 2. Bred aldersgruppe.
 3. Glat opløsningsproces.
 4. Vedvarende effekt.
 5. Velegnet til kompleks foryngelse.
 6. Minimum komplikationer.
 7. Kort opsving.

Facelift 3d med mesothreads

3D ansigtsløftningsproceduren med mesothreads er en foryngende teknologi, der kombinerer resultaterne af flere tidligere kendte procedurer:

 • Botox injektioner;
 • udfylde hulrum i hudens tykkelse;
 • laser;
 • iltmætning med kosmetiske præparater.

Facelift-tråde i denne kategori er bioimplantater lavet af et materiale, der er forskelligt fra andre varianter. Den største fordel ved deres implementering er hastighed, såvel som fraværet af negative konsekvenser på huden.

I udseende er 3d mesothreads stikkende med mikroskopiske pigge. Under operationen laver en specialist med smykkepræcision bittesmå snit i et problemområde og indfører her tråde, som først klæber sig til hudceller med "torne", og derefter glatter lægen dem ud med specialværktøj. Til snit bruges nåle, der ikke er tykkere end et hår, hvilket næsten ikke efterlader nogen mærker.

Manipulation er meget effektiv, men stadig ikke et vidundermiddel. Effekten observeres med små efterlignende ændringer: i øjnene, læberne, på kinderne. Det varer i bedste fald op til et år, indtil materialet løser sig. For holdbarhed skal du gentage proceduren årligt. Med dybe folder og tilstedeværelsen af pigmentering bør du ikke forvente mærkbar foryngelse.

4d tråde til ansigtsløftning

Den maksimale spænding af vævene er leveret af 4d-tråde til ansigtsløftning - fjerde generations produkter med kroge rettet i alle retninger. Når de først er i tykkelsen af dermis, strammer de det med deres tilstedeværelse, og stimulerer samtidig væksten af styrkende fibre og celleregenerering. Som andre facelift-tråde med lignende egenskaber opløses de og efterlader en tæt ramme indeni og en fornyet hudoverflade.

 • Effekten er langvarig, men desværre ikke evig: Efter to eller tre år er patienterne tvunget til at bestille en understøttende procedure igen.

Produkter af 4. Generation er angivet i tilfælde, hvor 3D-tråde ikke kan klare problemet - til korrektion af det cervikale område, hage, store overhængende kæber, dybe folder i alle områder af ansigtet. De er mere effektive end andre med betydelig slaphed i dermis. Generelt er der mange fordele ved 4D-tråde:

 • hastighed af udførelse;
 • uden anæstesi og alvorlige traumer;
 • effekten er synlig med det samme, varer længe;
 • ikke skinne igennem;
 • kort genoptræning i hjemmet.

Tråde er lavet af polydioxanon, der bruges i medicin til fiksering af kirurgiske suturer. Stoffet er meget holdbart, hyalergent, ikke-giftigt og opløses gradvist i kroppen. Giver pålidelig støtte til en betydelig masse af væv - ikke kun i ansigtet, men også på bryster, balder, lår og mave.

Kollagentråde til ansigtsløftning

Naturligt kollagen danner en proteinramme, hvis funktion er at give hudtonen. Det er kendt, at det under et mikroskop ligner talrige sammenflettede tråde, og i kirurgi bruges det som et suturmateriale. Kollagen produceres i menneskekroppen, og når der er mangel, tilføres det udefra – som en del af kosmetiske produkter, samt gennem kollagenindsprøjtninger.

 • Med alderen bliver kollagen i kroppen mindre, og påføring af overfladeprodukter hjælper ikke årsagen. Og så er det tid til at spørge om trådene til et ansigtsløft. Hvad er det? Hvad er det lavet af og hvorfor?

Kollagentråde til ansigtsløftning er designet til at styrke hudens ramme. Tråde af denne kategori implanteres i huden på 30-60-årige, i mangel af kontraindikationer, med tynde nåle, under lokalbedøvelse. Populære mærker er Zyrderm, Zyplast, CosmoDerm, CosmoPlast.

Produkter har en dobbelt handling: de styrker ikke kun sig selv, men stimulerer også dannelsen af et styrkende væv omkring hver tråd. De bruges til at udglatte dybe nasolabiale folder, ar eller post-acne, øge volumen af kindben, kinder, læber og korrigere det ovale.

Kollagenmateriale absorberes ikke, men kan blive beskadiget og ødelagt. Så er der behov for en re-implementering. Og generelt løser én manipulation ikke problemet.

Fjedertråde til ansigtsløftning

Forskellige modeller af tråde til ansigtsløftning bruges i visse områder, for eksempel glatte - på panden, kindben, hage. Dette skyldes det faktum, at huden i forskellige områder har en ulige tæthed og udsættes for ulige belastninger.

 • Gevindfjedre til ansigtsløft har høj elasticitet, så de bruges i de mest mobile og tætte områder. Installeret på subdermalt niveau for at løfte nasolabiale folder, hage, øjenbryn.

Materialet til kilderne er et moderne stof, der har evnen til at blive til kuldioxid og vand efter seks måneder. Produktionsprocessen involverer varmebehandling for at opnå en "hukommelseseffekt" og vikling på en nål for at få formen som en fjeder. Nålene er lavet af specialstål.

 • Efter at være blevet introduceret i produktets tykkelse, tager de deres tidligere form og trækker huden og musklerne til det nødvendige niveau.

Jeg bruger fjedre i en alder af 30-45 år til at korrigere ptosis af øjenlåg, læbehjørner, kæber, dobbelthage. I en senere alder er effekten mindre udtalt. Resultatet er foryngelse i 4-5 år, udglatning af rynker, udglatning af det ovale, aktivering af produktionen af naturligt kollagen.

Tråde er velegnede til manipulationer på andre dele af kroppen. De er godt kombineret med al hardware og injektionsprocedurer.

Fjedertråde til ansigtsløftning

Et nyt ord inden for æstetisk kirurgi betragtes som fjedertråde til ansigtsløftning. De blev udviklet i et fransk laboratorium til fremstilling af kosmetiske produkter. Den grundlæggende forskel fra tidligere produkter er to-lags strukturen og overfloden af ikke-aggressive hak langs hele længden. Materialet er polyesterfiber med silikonekappe.

Franske tråde til et ansigtsløft giver en hurtig og varig effekt på sådanne områder:

 • pande, øjenbryn;
 • underkæbe;
 • kindben;
 • nakke;
 • bryst;
 • underarm;
 • balder;
 • mave;
 • hofter.

Fordelene ved Spring-tråd er, at de har høj elasticitet, ikke-traumatisk, tilpasningsevne til ansigtsudtryk og muskelbevægelser, hurtig overlevelse. Trådene er mekanisk stærke, også på grund af tændernes hyppighed og deres retningsbestemmelse i begge retninger.

Minimumsvarigheden af resultatet er fra 3 til 4 år efter proceduren, og med ordentlig pleje lover de endnu mere. Et andet plus er økonomi: kun to eller tre produkter er nødvendige for at rette individuelle områder. Hvorimod op til 15 gevind bruges til forstærkning med forældede materialer.

Trådene er velegnede til personer over 40, som er bekymrede over aldersrelaterede ændringer, som har tabt sig eller taget på dramatisk, og som ikke planlægger vægtudsving i den nærmeste fremtid.

Omega tråde til ansigtsløftning

Materialer af høj kvalitet er med til at få en hurtig og varig løfteeffekt. Mange trådspecialister foretrækker omega-tråde til et ansigtsløft. Disse er unikke polydioxanone mesothreads udstyret med multidirektionelle hak og en ikke-traumatisk nål.

Nålen med et skarpt snit minimerer smerte og giver dig også mulighed for at bruge denne model af tråde til ansigtsløftning til korrektion af sarte områder - perioral, periorbital, décolleté.

Fordele ved Omega-modellen:

 • Maksimal effekt med minimalt traume.
 • Bivirkninger, under forudsætning af betingelser, går over af sig selv.
 • Forstærkningseffekten opbevares i 2 til 5 år, hvorefter proceduren kan gentages.
 • Forskellige modifikationer bruges sammen med hinanden til forbedret fiksering af individuelle zoner.

Produkterne er produceret af koreanske virksomheder. Der tilbydes fire typer trådprodukter. Hvilke der er nødvendige, beslutter lægen - efter at have undersøgt hudens tilstand, sværhedsgraden af problemet, patientens alder og individuelle egenskaber.

Et vigtigt punkt er påvisning af kontraindikationer. Den første er for ung. Trådteknologier anbefales ikke til personer under 25 år, hverken i ansigtet eller på andre dele af kroppen.

Monofilament til ansigtsløftning

Den klassiske version af kosmetiske tråde til en ansigtsløftning er glat (lineær, mono). I huden skaber sådanne mesothreads en pålidelig ramme og aktiverer dannelsen af kollagen. Ud over glatte, absorberbare polydioxanon mesothreads kommer med hak (nelliker), spiral (i form af fjedre), vævet ind i pigtails.

 • Facelift-monofilamenter udgør så at sige den første generation af filamentmateriale, og fjedre og pigtails udgør den anden. Hver modifikation udfører sine opgaver til ansigtskorrektion.

Så lineære produkter er det enkleste implantat. Lille diameter og længde fra 2,5 til 9 cm giver dig mulighed for at installere den i enhver del af ansigtet. De er især nyttige til at forynge tynde områder af huden. Hængende øjenlåg, kragetæer, nedadvendte mundvige – det er stederne. Den bedste effekt er i alderen 30 til 40 år.

 • Operationen varer op til en time afhængig af område og opgaver. Patienten kan tage hjem med det samme, da der ikke kræves yderligere lægetilsyn. Dette er meget praktisk for folk, der føler sig utilpas uden for hjemmet.

Over tid bryder stoffet, som trådene er lavet af, ned og fjernes fra kroppen uden konsekvenser. Løfteeffekten varer i omkring to år. I kombination med andre modeller af mesothreads, såvel som hardwareteknologier, forlænges resultatet. Trådteknikken er tilgængelig for gentagelse, når resultatet ikke længere tilfredsstiller patienten.

Medicinske tråde til ansigtsløftning

Historien om kirurgisk suturmateriale strækker sig fra umindelige tider. Gamle healere brugte "improviserede midler" til at lukke sår og skader - hår, flapper, fibre, sener. Moderne materialer er en størrelsesorden højere. Klassificeringen af medicinske tråde til en ansigtsløftning tager således ikke kun hensyn til styrke, men en række parametre: struktur, fleksibilitet, manipulationsegenskaber, tilstedeværelse eller fravær af belægning, biokompatibilitet, vægeeffekt.

 • Ifølge biodestruktive egenskaber er materialer opdelt i absorberbare (catgut, syntetiske med forskellige henfaldstider), ikke-absorberbare (polyestere, polyolefiner, fluorpolymerer, stål) og betinget absorberbare (silke, polyamider, polyurethaner).

Suturmateriale bruges ikke kun af kirurger, men også af skønhedsindustriens specialister. Så kosmetiske tråde til et ansigtsløft dukkede ikke op ud af ingenting, men blev lånt fra operationsområdet. Når de implanteres, fjernes rynker, kinderne strammes, der opstår en generel foryngelse af ansigtet (kinderne kaldes slappe kinder, som deformerer konturen og giver personen et trist eller træt udseende).

 • Kun specialister kan forstå alle forviklingerne ved trådprodukter.

De bliver trods alt produceret over hele verden, ved at bruge nye syntetiske materialer og udvide sortimentet. For patienter, der ønsker at navigere i emnet, er det nok at vide, at kosmetisk kirurgi bruger mange typer medicinske tråde: både ikke-absorberbare og absorberbare med forskellige henfaldstider.

Kara tråde til ansigtsløftning

Udvalget af cara facelift-tråde omfatter mono, dobbelt, spiraler, fletninger, dobbelte fletninger, mono med guldbelægning, med hak. Produkterne er produceret af mange repræsentanter for kosmetikindustrien, især populære er Omega, EVE COG, Beaute` lift V Line, VERSATILE Uni. Hvilke tråde til et ansigtsløft specialisten foretrækker, er hans prærogativ og ansvar. Patientens opgave er at vælge en klinik og en tillidsværdig læge.

Når du beslutter dig for et ansigtsløft, er det nyttigt at kende nogle få anbefalinger:

 • Absorberbare tråde er ønskelige at bruge op til 40 år. Senere kommer ikke-absorberbare op, som danner en mere pålidelig forstærkning og beskytter mod efterfølgende nedbøjning.
 • Hvis ikke-absorberbare modeller blev brugt for første gang, er det under gentagen manipulation nødvendigt at tage tråde fra det samme materiale i god tid.
 • Hvis der er et stort fedtlag, kan en foreløbig fedtsugning være nødvendig.
 • Hvis du har brug for at stramme flere anatomiske zoner, er sessionen opdelt i flere separate manipulationer.
 • Kombinationen af tråd med andre metoder, især ved alvorlige aldersrelaterede problemer, kan forbedre anti-aging-resultatet markant.

Mælke, polylaktiske tråde til ansigtsløftning

Mejeri (polylaktiske) tråde til ansigtsløftning har øget effektivitet, sikkerhed og varighed. Verdens popularitet er netop forbundet med dette, såvel som med de minimale risici og traumer, der er forbundet med teknologi. Unikke facelift-tråde er indsat under huden, lavet af et stof, der er kompatibelt med den menneskelige krop - polymælkesyre. Fordelen er, at syren ikke samler sig, men nedbrydes og udskilles sporløst.

Polymejeriprodukter har en dobbelt effekt.

 • Først vænner de sig til tykkelsen og strammer ansigtets bløde væv; fase varer omkring 9 måneder.
 • I sidste ende virker de selv efter henfald, fordi cellerne omkring dem, under påvirkning af materialet, aktiverer produktionen af deres eget kollagen.

Liften kan holde op til 5 år. Varigheden af resultatet afhænger af tilstedeværelsen af subkutant fedt, alder, sværhedsgraden af problemet, antallet af tråde, kvaliteten af proceduren og efterfølgende pleje, yderligere plejeforanstaltninger.

 • Især skal man passe på selv under søvn: sov kun på ryggen. I løbet af dagen må du ikke belaste ansigts- og tyggemusklerne.

Hvis trådene blev introduceret i dele af kroppen, så skulle fysisk aktivitet stoppes, og endnu bedre, "rulle" i sengen de næste par dage.

Trådteknologi er universel, men bruges primært til at genoprette problemområder i ansigtet. Fjerner rynker på panden, tindingerne, kindbenene, nakken, eliminerer slaphed, korrigerer området af øjenbryn, øvre øjenlåg, læber.

Forbedring af hudtonen på de indre lår, øvre lemmer, mave, bryst er også under kraften af mælketråde. Minimumsalderen for manipulation med tråde er 30 år.

Flettetråde til ansigtsløftning

I de dygtige hænder på en professionel giver facelift-fletninger et dobbelt løft. Effekten forklares enkelt: tråde vævet ind i en pigtail kan modstå en større belastning end en enkelt lineær tråd. Det vil sige, at de er i stand til at stramme en stor hudmasse, samt stimulere dannelsen af kollagen kraftigere. Sådanne tråde forbruges mindre til det samme område af liften.

 • Pigtails bruges i tættere områder og langs den ovale af ansigtet, hvor der er behov for en særlig kraftig opstrammende effekt. Nær øjnene, næsen, læberne, på grund af den fordoblede og mere tykkelse, er det muligt at støtte huden bedre og eliminere dens mangler.

Syntetiske tråde til et ansigtsløft, vævet ind i en pigtail, er sikre og garanterer en stabil effekt. De er lavet af polydioxanon, et materiale til kirurgiske suturer, der bruges i kirurgi. Pigtails fjerner den anden hage, stram de sænkede kinder.

Materialet er udsat for forfald og vises om ca. 6-8 måneder. I løbet af denne tid dannes en forsegling i tykkelsen, der kan støtte huden i 1,5-2 år. Samtidig aktiveres syntesen af dets eget kollagen, hvorved huden bliver tættere og i stand til at holde formen. Den store fordel er, at et tonet ansigt har et naturligt udtryk, uden forvrængning eller asymmetri.

Rose tråde til ansigtsløftning

Koreanske rosetråde til ansigtsløftning er en del af Beaute`lift V LINE-serien. Disse er tynde absorberbare piggede mesothreads lavet af polydioxanon med en fast længde på 14 cm.

 • På 4 cm er der pigge rettet på den ene side, de næste 5 cm af længden er dækket med pigge i den modsatte retning, de resterende 5 cm er glatte.

Kanylerne er lavet af japansk stål af højeste kvalitet. Takket være laserslibning glider nålene nemt og smertefrit gennem vævene og efterlader næsten ingen mærker eller blå mærker.

Mængden af filamentmateriale bestemmes af lægen i processen med undersøgelse og forberedelse til manipulation. Rose facelift-tråde bruges i følgende tilfælde:

 • med reduceret tonus, tilstedeværelsen af dybe furer i mundvigene, nasolabiale og nasolabiale områder;
 • med hængende væv på de øvre og nedre ekstremiteter;
 • i nærværelse af gravitationel ptosis - udeladelse af væv i alle områder af ansigtet.

Mesothreads strammer og fikserer væv, og efter 6-8 måneder opløses de. I denne periode dannes et subkutant skelet, som hjælper konturen med at komme sig og se naturligt ud. Slutresultatet er foryngelse, glathed, elasticitet af huden. Forberedelse og genoptræning er standard for alle trådprocedurer.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.