^

Hvad kan man forvente af kosmetik "Selenzin" med hårtab?

, Medicinsk redaktør
Sidst revideret: 28.11.2021
Fact-checked
х

Alt iLive-indhold gennemgås medie eller kontrolleres for at sikre så meget faktuel nøjagtighed som muligt.

Vi har strenge sourcing retningslinjer og kun link til velrenommerede medie websteder, akademiske forskningsinstitutioner og, når det er muligt, medicinsk peer reviewed undersøgelser. Bemærk at tallene inden for parentes ([1], [2] osv.) Er klikbare links til disse undersøgelser.

Hvis du mener, at noget af vores indhold er unøjagtigt, forældet eller på anden måde tvivlsomt, skal du vælge det og trykke på Ctrl + Enter.

Ved at studere sammensætningen af medicinske og kosmetiske produkter i serien "Selencin" undrer man sig ufrivilligt, hvilken effekt der kan forventes af brugen af dette multikomponentprodukt, hvor næsten hver komponent er af stor værdi for håret.

Koffein, peber, dværgpalme, burdock, brændenælde og pebermynteekstrakter er retsmidler, der bruges i skaldethed med alternativ medicin, selv hudlæger og trichologer er enige i virkningen. Keratin, biotin, kollagen er stoffer, der længe er etableret i kosmetologi som et middel til professionel hårpleje. [1],  [2]Alle disse komponenter i forskellige kombinationer kan findes i pleje af kosmetik til hår af forskellige mærker. Men på samme tid har ikke alle produkter med dette indhold en mere eller mindre udtalt terapeutisk virkning. [3]

Producenten af  Selenzin-hårserien, Alkom- virksomheden, fokuserer på unikke ingredienser: anageline, seveov, innovative peptidkomplekser. Så anageline, selv ved en minimal koncentration, stimulerer den cellulære metabolisme af hårsækkene med cirka 21% og reducerer aktiviteten af enzymet, der omdanner testosteron til dihydrotetsosteron, ikke værre end finasterid, et lægemiddel, der bruges til behandling af alopecia.

Ifølge laboratorieundersøgelser hjælper seveov med at stimulere hårvækst med 93%. Sammenlignet med effekten af koffein som en anerkendt naturlig stimulant (46%) er dette fordoblet.

Det antages, at Selencin-lotioner med en unik sammensætning kan bremse aldringen af hårsækkene med 41% og stimulere hårvækst mere effektivt end traditionelle behandlingsmetoder. På samme tid opnår en person gendannelse af hårets tæthed uden brug af kemi, smertefulde injektioner og hårtransplantationer uden lægemiddeludtagelsessyndrom.

Resultaterne af anvendelse af  serien i den studerede gruppe af mennesker med diffus skaldethed viste, at den kombinerede anvendelse af alle eksterne Selencin-stoffer i den første måned viste positive ændringer hos 28% af forsøgspersoner af forskellige køn. Efter 8 uger ophørte hårtab hos alle patienter, deres tæthed steg på grund af ny hårvækst, og hårstrukturen ændrede sig til det bedre (fluffy hår fik en normal tykkelse). På samme tid steg pilleren med mere end 10%.

Jeg må sige, at patienter ikke brugte shampoo og balsam hver dag, men 2 gange om ugen, en maske - 1 gang om ugen, lotions - hver dag (først styrkelse, derefter stimulering). Tabletter blev givet til halvdelen af forsøgspersonerne i henhold til instruktionerne. En stabil terapeutisk virkning blev observeret i de næste 3-6 måneder i begge grupper.

Fraværet af abstinenssyndrom og det næsten fuldstændige fravær af klager over ubehag under brugen af kosmetik kan betragtes som en af de store fordele ved denne behandlingsserie. Og gode resultater giver håb til de mennesker, der praktisk taget har mistet det, og tester for sig selv ineffektive metoder til behandling af alopecia.

Anmeldelser af trichologer

Trikologi er den videnskabelige gren, der beskæftiger sig med hår relateret: deres struktur, funktion og sundhedsmæssige problemer i hovedbunden. Specialister, der er involveret i diagnose og behandling af sygdomme i hovedbund og hår, kaldes trichologer. I medicinske institutioner i mangel af en trikolog falder disse spørgsmål på hudlæderes skuldre.

Hvad angår produkter og præparater til behandling og forbedring af hår, er trichologernes mening den mest komplette, opartiske og objektive vurdering af dem, så det er værd at lytte til det. Hvad siger eksperter om produkter til hår og hovedbund i Selenzin-serien?

Det skal med det samme siges, at håreksperter ikke betragter Selencin-opsvingssystemet som en universal pille til alopecia. Ja, kosmetik har en gavnlig virkning på processerne, der forekommer i hovedbunden, forbedrer blodforsyningen til håret og dets mætning med næringsstoffer, hvilket er nyttigt til enhver etiologi af skaldethed, men alt dette kan kaldes behandling af konsekvenserne og ikke selve sygdommen.

Hvis håret blev beskadiget af solstråling, blev kemi med maling og shampoo et offer for termiske effekter, som et resultat af, at deres struktur og funktionalitet blev krænket (hår blev tørt, livløst, begyndte at falde ud, bryde osv.) Selencin kosmetik vil hjælpe takle virkningerne af negative faktorer og gendanne hår. I tilfælde af hårtab forårsaget af stressede situationer kan du også drage fordel af produkterne, men for at resultatet skal være stabilt, skal du sætte nervesystemet i orden, som er ansvarlig for at regulere de processer, der forekommer i vores hud og kroppen som helhed.

Hvad angår androgenetisk alopeci, mener trichologer, at prognosen for behandlingen af patologiprodukter "Selencin" ikke er så rosenrød. Og de er ganske forståelige. Hvad kan der være garantier for brug af kosmetik, hvis denne genetisk forårsagede sygdom ikke altid er vellykket i kompleks behandling med medicin og fysioterapi, så ofte er hårtransplantation den eneste udvej?

Situationen med skaldethed på baggrund af sygdomme er endnu mere kompliceret, det være sig diffus skaldethed forårsaget af patologiske hormonelle forstyrrelser (endokrine sygdomme) eller fokal alopeci, som er forbundet med autoimmune processer. I disse tilfælde retfærdiggør brugen af Selencin-kosmetik ikke sig selv, fordi den ikke kan påvirke de processer, der forekommer inde i kroppen, hvis effekter vi føler på vores hud, hår og negle. Ved en aktiv patologisk proces er "Selenzin" ikke effektiv, hvis du ikke tager højde for den mulige kortvarige effekt.

“Selencin” vil ikke hjælpe med cicatricial alopecia, da det ikke har evnen til at ændre arvævs struktur og egenskaber.

I de tilfælde, hvor der kan forventes et positivt resultat af eksponering for hud og hår fra medicinsk kosmetik, er det vigtigt at forstå, at de virkninger, der er erklæret af dets producenter og testere, er mulige, men underlagt den komplekse anvendelse af hele serien. Selvom effektiviteten af homøopatiske tabletter og granulater stadig er i tvivl blandt de fleste traditionelle medicinlæger (dette gælder næsten alle homøopatiske midler, hvis virkning er forbundet med "placebo" -effekten, baseret på troen på lægemidlets fordel), men der er 5 flere produkter i serien som skal bruges sammen.

I princippet anbefaler mange dermatologer og trikologer produkterne fra Selencin-serien til deres patienter, idet de er klar over, at denne kosmetik bestemt vil være nyttig for hovedbunden og håret, selvom det ikke giver en markant virkning. Og du behøver ikke at tro, at dette gøres for at hjælpe apoteker og forretninger med "provenuet". Lægen vil stadig stole på diagnosen og vil sandsynligvis ikke tilbyde dyre kosmetik til nogen, som hun bestemt ikke vil hjælpe.

Selvom der ikke er nogen overbevisning om, at kosmetik vil hjælpe en gravid kvinde, kan der heller ikke være noget offer for det forkerte valg af prævention, ofre for stråling eller medicin osv. Stadig er dette kosmetik, ikke en medicin, og selv medicinske præparater, der har strenge indikationer for brug og specifikke doseringer, hjælper ikke altid og ikke altid alle. For eksempel giver det samme lægemiddel Minoxidil, som er populært blandt alopecia , ikke en 100% garanti for at løse problemet med hårtab. Meget afhænger af årsagen til den patologiske tilstand, graden af forsømmelse, egenskaberne ved patientens krop (reaktionen på det samme lægemiddel eller kosmetik kan variere fra person til person).

Kundevurderinger

Kosmetik serien "Selencin" til hår, en person kan begynde at anvende af forskellige grunde. Nogen kunne lide reklamen, venligt leveret af medierne eller en nabo (ven, familie), og en anden erhvervede og begyndte at bruge produkterne på anbefaling af en hudlæge eller tricholog. Hvad er forskellen mellem dem?

For det første er spørgsmålet, var der behov for at købe dyre kosmetik? De entusiastiske anmeldelser af den dame, der formåede at gendanne det tyndere hår, kan ikke være en lejlighed til at prøve produktet på dig selv, hvis du ikke har hårtab, bliver de ikke tyndere, ændrer ikke deres struktur og udseende radikalt. Hvis nogens hår var sparsomt fra fødslen (sådan en arvelig egenskab), er det usandsynligt, at Selenzin mærkbart vil ændre situationen. Men håber på et mirakel - dette er de fleste af de  negative anmeldelser  om behandlingsserien.

For det andet er lægen, der ordinerer dette eller den anden afhjælpning, afhængig af de kendsgerninger (som han stiller diagnosen) og ikke antagelser. Vi bestemmer selv, hvorfor håret strømmer, og hvad der kan hjælpe dem, ikke baseret på objektiv virkelighed, men baseret på subjektiv mening.

En person har en genetisk forbedret overfølsomhed over for androgener, og han bebrejder stress og et ugunstigt miljø for alt sammen, og alle er overrasket over, at den annoncerede Selenzin ikke hjælper ham, selvom en nabo takket være ham har smuk hår, selv efter at have overlevet en skilsmisse. Ofte fungerer faktorer sammen, men behandlingen af virkningerne af faktorer af eksogen og endogen art vil være anderledes, mens håndtering af indflydelsen fra sidstnævnte ofte er meget vanskeligere. Her er en anden grund til negative anmeldelser.

Der er stadig så fantastiske mennesker, der ikke har hårproblemer, men de har et manisk ønske om at forbedre dem. Normalt er det de samme personer, der virkelig kan lide at skrive anmeldelser under alle indlæg. Det er tydeligt, at brugen af Selencin-kosmetik, som hjælper med at behandle hår og ikke udføre mirakler, imidlertid får en negativ vurdering som alle andre.

For det tredje er lægen baseret på den faktiske tilstand og beslutter, hvad det betyder, og i hvilke kombinationer der kan hjælpe en person. Er det for eksempel værd at begrænse sig til shampoo og balsam eller at forbinde en maske og lotioner til behandlingen, uanset om en person kun har brug for en opstrammende lotion, eller skal den bruges i kombination med en gendannende en. Lægen udvikler et behandlingsregime, selv når han anbefaler medicinsk kosmetik, men i mangel af viden og erfaring handler vi tilfældigt, og så er vi forargede over manglen på effekt.

Ja, lægeudnævnelserne lever ikke altid op til forventningerne (virkningen er muligvis ikke), men alligevel er sandsynligheden for et positivt resultat i dette tilfælde større, hvis man tager statistik i betragtning. Mange unge kvinder, hvis hår begyndte at tynde markant under graviditeten, er simpelthen glade for denne mulighed for at bevare en smuk frisure på en sikker måde for dem og deres børn. "Selencin" gør det muligt at stoppe det patologiske hårtab hos børn og unge, til behandling af hvilke ikke alle medicin er egnede. Men behandlingen af skaldethed hos de fleste udføres stadig ved forsøg og fejl, selvom alt tyder på, at afhjælpningen skal hjælpe.

Når du har gennemgået anmeldelserne på Internettet, kan du se, at deres distribution er omtrent den samme. Antallet af negative og positive anmeldelser er omtrent lige. Det vil sige at sige, at kosmetik "Selenzin" ikke er effektiv er umulig, fordi der er mennesker, der har opnået gode resultater med dens hjælp. En anden ting er, at en sådan behandling ikke er egnet for alle, især hvis der ikke tages hensyn til årsagerne til hårproblemer, men selve faktumet kun angives.

Ofte kan du læse i anmeldelser, noget som dette: "Jeg vaskede mit hår med Selencin-shampoo i en måned, men mit hår blev ikke tykkere." Så måske er en måned ikke nok til hår, der er blevet påvirket negativt i flere måneder og år? Måske har de brug for en længere og mere intensiv terapi end bare at vaske med shampoo, der er på dit hoved i kun 2-3 minutter?

Derudover lover producenten ikke, at håret vil vokse med en sådan hastighed, at det inden for en måned fra bunden vil være lig med dem, hvis længde er mere end 10-15 cm. Selv sundt hår vokser ikke mere end halvanden centimeter i en måned, hvilket vi næppe bemærker med over 80 tusinde hår på hovedet. For at se et konkret positivt resultat fra brug af medicinsk kosmetik, har du brug for mere end en måned af dets anvendelse. Derudover kan selv små forbedringer i denne periode (fra 2 til 4 ugers brug) betragtes som et positivt, opmuntrende resultat.

Jeg må sige, at skaldethedproblemet forbliver relevant i dag på trods af de mange udviklede metoder og behandlingsregimer. De forskellige årsager til patologi og deres samtidige virkninger komplicerer diagnosen og valget af effektive metoder til forbedring af hovedbund og hår. Og hvis vi tager højde for, at indflydelsen af nogle interne og arvelige faktorer er vanskelig at minimere, bliver det klart, at en generel tilgang til behandling af alopecia og universelle terapeutiske midler simpelthen ikke kan eksistere.

Selencin-kosmetik til hår er kun en af de muligheder, vi giver os til at forbedre hovedbunden og håret, og måske i specifikke tilfælde vil det hjælpe med at løse et så mangefacetteret og vanskeligt problem med diffust hårtab. I betragtning af omfanget af dette problem kan selv stop af patologisk hårtab hos halvdelen af patienterne betragtes som en stor præstation, især hvis dette kan opnås uden brug af kemi, der er skadelig for kroppen.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.