^

Hjemmelavede løg hår masker: opskrifter

, Medicinsk redaktør
Sidst revideret: 19.10.2021
Fact-checked
х

Alt iLive-indhold gennemgås medie eller kontrolleres for at sikre så meget faktuel nøjagtighed som muligt.

Vi har strenge sourcing retningslinjer og kun link til velrenommerede medie websteder, akademiske forskningsinstitutioner og, når det er muligt, medicinsk peer reviewed undersøgelser. Bemærk at tallene inden for parentes ([1], [2] osv.) Er klikbare links til disse undersøgelser.

Hvis du mener, at noget af vores indhold er unøjagtigt, forældet eller på anden måde tvivlsomt, skal du vælge det og trykke på Ctrl + Enter.

Lav en af de hjemmelavede hårmasker til hår, hvilke opskrifter tilbyder internettet, simpelthen og billigt. Trods alt er honning, smør, mayonnaise, hvidløg, æg, kefir, gær, gulerødder, citron og lignende produkter i hvert køkken, og hvis der mangler noget, så er køb ikke noget problem. Forresten bruger de ikke kun hvide pærer, men også grønne fjer samt hylder.

 • For den hurtigste vækst anbefales rene løg og blandinger af forskellige produkter med en bue for hår. Enkel medicinsk vægt - jorden eller jorden hvide løg jorden. Gruel er jævnt fordelt over huden og forlade i en time.

En mere kompleks masse består af flere komponenter: Til 2 dele løgjuice, tag 1 del af honning, kefir, burdockolie, brandy og havsalt. Rør til jævn blanding påføres huden og hold i 60 minutter.

Sammensætningen af gær, yoghurt, gulerodssaft, burdockolie og citron og løgjuice skelnes af høj effektivitet. Først insisterer yoghurt-gær blanding (i 2 timer) - hold i 20 minutter. På et mørkt sted. Derefter tilsættes 1 del af de resterende ingredienser. Remediet anvendes i 20 minutter.

På samme liste - en maske med aloe. 2 tsk. Dette stof og honning blandes med 1 tsk. Citronsaft og 1 el. - løg. Denne blanding anbefales at holde i omkring en halv time.

Hårmasker fra løg

Det er lettere at forberede masker til hår fra løg, hvis du holder grøntsagen i en halv time i fryseren. Frosne grøntsager virker ikke så aggressivt på øjnene. Mange hårbuer bør påføres tør hud og rødder uden at smøre håret. Bær en badekåbe, varm med et håndklæde.

For at opnå den ønskede virkning anbefales det at holde masken i 20 minutter. Vask af før tilladt, hvis uudholdeligt for at udholde brændende fornemmelse og ubehag. For at forbedre de gavnlige virkninger af honning, brandy, burdock olie, aloe og andre ingredienser er tilsat til løgene.

Skyl af rester med rindende vand ved en behagelig temperatur og shampoo, og fjern lugten ved at skylle i vand med citronsaft eller duftende olie. Kurset er 10 eller flere procedurer, efterfulgt af en lang pause, og du kan gentage samme procedure igen.

 • Mange mener, at det afprøvede alternative hårforbedringsprodukt er bedre end moderne industrielle kosmetik. Løg er nyttige til hår og når de indtages indvendigt, og når de påføres rødderne, øges effekten mange gange.

Hår vokser hurtigere, heler, bliver stærkere og tykkere, får skinne og vitalitet. En særlig effektiv kombination af metoder: Spis 0,5 pærer dagligt, samtidig forberede masker og huske afkogninger til ekstern brug. Alkoholtinktur af løg til gnidning i huden er også velegnet.

Hemmeligheden med løgstyrke er, at den er fyldt med vitaminer fra flere grupper, der forbedrer immuniteten (C), advarer mod tidligt gråt hår og skæl (gruppe B), forbedrer hårets næring. Forårsager en brændende fornemmelse, løg stimulerer blodstrømmen til rødderne, som fremmer væksten. Mikroelementerne indeholdt i den krydrede grøntsag har også en positiv effekt.

Hårmaske med honning og løg

Hvis ingen argumenterer om fordelene ved løg til hår, så hvordan er et produkt som honning nyttigt? Hvorfor er naturlig sødme inkluderet i kosmetiske produkter, og i hjemmet retsmidler til hud og hårpleje?

Sammensætningen af naturlig honning indeholder hundredvis af mikro- og makroelementer, antioxidanter, vitaminer. Med regelmæssige procedurer, som f.eks. Wraps eller hårmasker med honning og løg, bliver follikler og stænger stærkere, vækst er accelereret, elasticitet og tæthedsforøgelse. Huden er helbredt og forfrisket, arbejdet i talgkirtlen er normaliseret, skælen forsvinder. Honning-løg procedurer bruges til at forhindre skrøbelighed og hårtab [1], øge elasticitet, give et sundt og velplejet udseende. I fairhårede kvinder bidrager til den delikate naturlige hvidtning.

 • Den dobbelte effekt er opnået fra en simpel maske af to ingredienser. Samtidig bidrager stimuleringsegenskaberne hos en skarp vegetabilsk til bedre at absorbere de fordelagtige komponenter i den søde produkt.[2]

En af opskrifterne består af en halvløg, passeret gennem en blender, 3 spiseskefulde honning, 1 el. Vodka og samme mængde havsalt. En lille opvarmet blanding skal gnides ind i rødderne og spredes på trådene og skylles derefter med ren og skylles med myntevand og neutraliserer lugten.

Hårmaske med bue og burdock olie

Brugen af hårbuer er forbedret med yderligere komponenter med en lignende virkning, for eksempel vegetabilske olier. Især populær hårmaske med bue og burdock olie.

 • Burdock olie er rig på fedtsyrer, protein, vitaminer. De forbedrer strukturen, modstår tab, vender tilbage. Det forbedrer blodcirkulationen på overfladen af huden, forbedrer hudens kvalitet og struktur og er effektiv til behandling af hudsygdomme, herunder eksem.[3]

Løgjuice og olie blandes i lige store mængder og påføres håret i en halv time. Hovedet opvarmes med polyethylen og et tørklæde. Vask af med neutral shampoo.

Hvis du tilføjer en række ingredienser til løg og smør, kan du forbedre effekten. Således opnås en vitaminiseret masse til stimulering af vækst ved at tilsætte gær, gulerod og citronsaft. Tør gær 1 tsk fortyndet med varmt vand, efter fem minutter tilsæt den samme burdockolie, lige så løg, citron, gulerodssaft.

 • Sundt hår har også brug for vitaminstøtte. Lav en natmaske i henhold til følgende opskrift: æggeblomme, løgjuice, calendula tinktur, burdockolie og honning (tag det jævnt), rør en dråbe A-vitamin, applicer på hår og luk sikkert. Om morgenen skylles der med shampoo.

Lugtproblemet løses ved at vaske håret i halvdelen med æblecidereddike og derefter rigeligt skylle med rent vand.

Hårmaske bue, honning, æg

Uafhængigt forbedre tilstanden af håret kan være hjemme retsmidler, for eksempel naturlige masker. Hårbue er nummer et produkt for at opnå dette. Det kombineres med andre naturlige ingredienser. Hårmaske bue, honning, æg - en effektiv procedure til rådighed. Vandopløselig peptidhårvækst i kylling æggeblomme stimulerer hårvækst ved at fremkalde syntesen af vaskulær endothelvækstfaktor.[4]

Blandingen af løg-æg-honning er beriget med vitaminer og har følgende egenskaber:

 • nærer rødderne med næringsstoffer
 • stimulerer blodcirkulationen
 • baktericid virkning;
 • forbedrer væksten
 • modstår skaldethed;
 • toner op;
 • hærder skæl.

Hovedregelen ved brug af denne maske er udholdenhed og konsistens. For en fuld rehabiliteringskurs tager det to til tre måneder.

Efter påføring er løget en ubehagelig lugt. For at undgå dette er det bedre at bruge juice end gruel, og vaske dit hår med eddikesyret vand, speciel shampoo og balsam. Eller skyll med urteafkok. Ved tørring anbringes et aromatiseret kæmningsmiddel. I masken dråber selv en lille smule af din æteriske æteriske olie.

Masken vil kræve saften af 2 løg, æggeblomme, 3 skjeer honning. Gnidlede produkter gnides i hårrødderne, dækker i 40 minutter med polyethylen og et håndklæde lavet af naturstof. Omhyggelig gnidning fremmer den aktive absorption af maskins gunstige komponenter.

Med æg og honning på basis af løg vaskes med vand med tilsætning af citron. Multipliciteten er to gange om ugen i 2 måneder eller mere. Gentag tilladt efter samme pause.

Den følgende opskrift er mere kompliceret, især for personer med svækkede tørre fletter. Tag en skefuld løgjuice og oliven eller andre olier og 2 tsk. Elskede, banke ægget. Massen påføres på hovedet, dækket med en film på toppen og indpakket med et håndklæde. Hold i lang tid, op til 2 timer. Ansøg ugentligt. Essenser, ekstrakter, urteekstrakter kan blandes i masken, ændre dem fra tid til anden.

Hårmaske fra løgjuice

Hele grupper af vitaminer, mineraler, organiske syrer - uvurderlig rigdom, som har en bue for hår. Det er så nyttigt, at selv en ubehagelig konsekvens - lugten stopper ikke folk i kampen for smukt hår på deres egne hoveder. 

 • Heldigvis fandt man empirisk måder at forhindre eller eliminere denne effekt på. En af reglerne er at forberede hårmaskere fra løgjuice og ikke fra papirmasse, hvoraf nogle stykker sidder fast i håret og udsender særligt stærke væsker.

Det er ikke altid nødvendigt at fordele massen over hele håret. For at forebygge tab og vækst er rødderne, så det er i dem, at stoffer, der er nyttige til håret, skal gnides.

For at øge effekten anbefales det at opvarme løgjuice eller blandinger baseret på det til temperaturen i kroppen. Hold badedækslet med et naturligt lommetørklæde eller håndklæde.

Hvis den anbefalede tid fra en halv time til en time ikke kan opretholdes (på grund af en brændende fornemmelse), så stop proceduren, og næste gang brug en halv lavere koncentration af saft. Når huden bliver brugt, øges mængden af saft i blandede masker. Juice kan blandes med alkohol, olier, gær, honning, æggeblommer, kefir, citrusjuice.

 • Til skylning af lugten ved hjælp af skylning. Eddike er velegnet til fedtet hår, honning og farveløs henna til tørt hår. Universal remedy - en afkogning af grøn persille.

Hårbehandling med løgjuice udføres ved kurser: to eller tre gange om ugen i en måned. Gentag om nødvendigt behandlingen efter en måneds pause.

Mask af løg og hvidløg

Hvidløg er et stærkt middel mod bakterier, som ofte er årsagen til lav immunitet, sygdomme i forskellige organer samt problemer med hår. Når det påføres lokalt, øger juicen eller pulpen af hvidløg blodcirkulationen, fremmer hårets vækst og sundhed. Giver immunmodulerende, antioxidante virkninger, beskytter mod ultraviolet stråling, forbedrer hudens mikrocirkulation ved at øge perfusion af hudkapillærer med 55%.[5], [6]

Dual power har en maske løg og hvidløg til håret. Det tilføjer også citronsaft, mayonnaise (helst hjemmelavet) og honning. Alle ingredienserne blandes i lige store dele, hvidløg og løg til håret tages i dette tilfælde i form af ren juice uden pulp: der er mindre lugt fra den. For en procedure til mellemlang fletning er en stor løg og tre fed hvidløg nok.

 • Hvidløgsjuice appliceres langs hele længden og ikke kun på hud og hårrødder. Hænder beskyttes med handsker. Sæt et hoved med et varmt tørklæde.

Tiden afhænger af typen af hår og individuelle egenskaber: fra 12 minutter til en time eller mere. Derefter vaskes hovedet grundigt og skylles med forsuret vand.

Den eneste minus af krydret-vitamin-midler er en vedvarende lugt, som ikke kan vaskes af med rent vand. Forskellige metoder er udviklet til at neutralisere ubehagelige væsker: fra duftende olier til henna og sennep. Specifikt sker der i denne maske en øjeblikkelig neutral neutralisering på grund af tilstedeværelsen af citronsaft og honning. Hvis du tilføjer 5 dråber af to eller tre typer æteriske olier til shampooet, vil lugten falde endnu mere markant. Men langt hår falder smukt af skuldrene og kort glans og vokser hurtigere.

Hårmaske med løg og cognac

Der er sorter af hårmaskere med løg og brandy. Funktionen af den ædle drik (når den påføres eksternt!) Er at returnere naturlig styrke og skønhed til hår, øge væksten og reducere fedtindholdet. Virkningen af irritation forårsager et rush af blod til rødderne og folliklerne.

Cognacalkohol fjerner overskydende lipider fra overfladen af huden, opløser rester af vaske- og rengøringsmidler, faste salte indeholdt i vand. På grund af dette er naturlig glans og sund glans returneret.

 • Cognac forbedrer den gavnlige virkning af andre komponenter indeholdt i naturlige olier og medicinske bouillon.

Shampoo er lavet af drikke, den er blandet med honning, æggeblommer, salt, aloe, gulerod, citronsaft, olivenolie og egetbark er trukket på den. Cognac er også i stand til at røre håret: lysebrunt - til rig chokolade, sort får kastanjehøjpunkter. Tilsætningen til den grundede kaffemasse vil ikke blot opdatere fletningens farve, men også give en lækker aroma.

Hvis i stedet for en løg til håret at bruge skinken, så er produktet fremstillet efter den følgende opskrift en høj effektivitet: bouillonen vikles natten over, filtreres om morgenen og blandes med cognac i lige store mængder. Derefter hak en fløde af lækker peber fint, tilsæt væsken og sæt den til side i flere timer. Gnidt filtreret. Kurset er hver dag i en måned. Proceduren kræver tålmodighed, men det er det værd: Denne maske styrker rødderne, stimulerer væksten og forbedrer hårets struktur.

Hårmask med vodka og løg

Alkohol er en del af mange kosmetiske produkter, herunder elite. Og det er ikke tilfældigt, fordi alkohol er et aktivt kemisk stof, der forstærker virkningen af andre komponenter. Vodka er en populær ingrediens i hjemmet kosmetik, herunder hår og hovedbund helbredelse. Ved hjælp af en billig hårmaske med vodka og løg kan du opnå resultater, der ikke er værre end fra mærkevarer og shampoo.

Hårbue stimulerer vækst, forbedrer tilstand og struktur, styrke og tykkelse. Vodka i opskrifter er helt sikkert, det tørrer huden, reducerer mængden af skæl, varme og fremskynder metabolismen. Det har en gavnlig effekt på pærerne, fornyelsen af epidermale celler og hår. Blandinger på alkohol hjælper med at behandle seborré, fremme absorptionen af gavnlige stoffer, ikke forårsage allergier.

 • I modsætning til hobbyen af nogle formodede helbredende egenskaber hos moonshine anbefales hverken moonshine eller anden lavkvalitets alkohol til hårpleje. Årsagen er, at de kan indeholde komponenter, der er skadelige for håret og for kroppen som helhed.

Du kan inkludere forskellige produkter i en løgmaske med vodka: citronsaft, sennep, kefir, honning, æg, kakao, vegetabilsk olie. Den enkleste opskrift er juice, honning, vodka i forholdet 2: 2: 1. Knæ blandingen påføres håret i 20 minutter. Kurset er et par måneder med en eller to procedurer ugentligt.

Hårmaske med kefir og løg

Opskriften til hårmasker med kefir og løg er følgende: 1ch.l tilføj til et brudt ansigt. Kakao, 0,5 kop yoghurt, 1 spsk. Vodka. Løget gnides og saften presses fra den. Maskens træk er, at det giver plads til fantasi. Du kan kun give æggeblommen, ikke hele ægget. Eller tilføj burdock olie. Eller kun løg og kefir.

Denne maske med en bue til håret og resten af ingredienserne påføres i to lag: den anden - når den første tørrer. En time senere vaskede fletninger med varmt vand. Takket være kefir er duften af løg ikke så stærk som i andre tilfælde. For at opnå det ønskede resultat skal masken udføres to gange om ugen, i alt 30-40 procedurer.

 • Kefir er nyttigt ikke kun fordi det blødgør den skarpe løg duft.

Mejeriprodukt indeholder proteiner, calcium, gær, gavnlige mikroorganismer, vitaminer; alt dette nærer, styrker, genopretter håret, fugter med overdreven tørhed, forhindrer skrøbelighed og tab. På håret dannes en film, som beskytter mod de negative virkninger af eksterne faktorer.

Masker med kefir lysere hår, herunder farvet. Dette skal huskes for ikke at udskylle malingen forgæves. Hvis lynet er ønskeligt, så er pluset, at kefir ikke tørrer ud eller svækker håret, i modsætning til peroxid og kemiske farvestoffer. For tørt hår er bedre at tage det mest fedtholdige produkt til olieholdigt - ikke-fedt.

Hvor meget skal man holde en maske til hår fra en bue?

Anbefalinger om, hvor meget der skal holdes en maske for hår fra en bue, afhænger af tilstedeværelsen af yderligere ingredienser, hårets type og tilstand, formålet med proceduren, hudens individuelle egenskaber. Den største trussel er, at høje koncentrationer af aggressive stoffer kan forårsage forbrændinger til epidermale celler.

Generelt varierer eksponeringstiden fra 20 minutter til 2 timer. Nogle masker anvendes til hele natten, men i sådanne sammensætninger dominerer ikke blødere, men blødere komponenter.

 • At bøje for håret ikke medføre skade, det skal bruges regelmæssigt, men ikke for ofte. Før den første procedure skal du gøre testen, og følg følelserne: Har smerter, brænding, kløe forstyrrer dig?

Effekten er mærkbar efter de første procedurer. Mindst falder antallet af faldne hår, og snart begynder fletningerne, der fodres med nyttige komponenter, at se langt smukkere og velplejede. Organiske syrer accelererer regenerering af beskadigede celler, kalium fugtiger, niocin styrker folliklerne, og sporstoffer forbedrer strukturen.

Afhængig af omfanget af problemet udføres behandlingen i ca. 2 måneder og træffer foranstaltninger til at fjerne lugten. Det er bedre ikke at vaske hovedet før påføring, for at bevare den naturlige beskyttelse mod aggressiv påvirkning.

Hvordan slippe af med duften efter løghårsmasken?

Vedvarende skarp lugt, som proceduren uundgåeligt efterlader, har mange afskåret dem fra at styrke deres hår med denne metode. Derfor kommer spørgsmålet om, hvordan man kan slippe af med lugten efter at løgemasken til håret kommer i forgrunden. For at bruge bue til håret uden ubehagelige konsekvenser er der blevet udviklet praktiske anbefalinger.

 • Proceduren kræver ikke forvask af hovedet.
 • Juice efterlader meget mindre lugt end pulp.
 • Håret absorberer stærkere og udstråler en krydret lugt end huden.
 • Jo længere proceduren er, jo mere stabile smagen.
 • Vask først masken med rent vand og shampoo.
 • Skyl derefter dit hoved med eddikesyre.
 • Æteriske olier tilsat til vand neutraliserer løg lugt, har en positiv effekt på pærer og hud.
 • Afkogning af rosmarin eliminerer lugt og gør håret skinnende. Mint infusion er også nyttig.

Effektivt citron-protein blanding: citrusjuice blandet med æggehvide, læg på hår og hud, fordel kammen og lad det gå i et par minutter. Vask af med vand.

Hvor ofte gør?

Hårbue masker bør anvendes regelmæssigt i en måned og en halv til to måneder. Udholdenhed er belønnet af vedvarende resultater. Hvor ofte at gøre afhænger af hårets specifikke situation og egenskaber. Men der er generelle anbefalinger.

For eksempel i begyndelsen af skaldethed, bør proceduren udføres dagligt i 2 uger i træk. Løg masker fra saften gør hver anden dag, for uvaskede hår. Oftere - hvis der ikke opstår ubehag. For forebyggelse af hårtab er 2 gange om ugen i to måneder i træk.

 • Anbefalinger om hvor meget tid der skal bruges til proceduren er som følger: Som andre brændende stoffer (peber, sennep, hvidløg), løg er sikrere at holde fast end at holde fast. Optimalt - fra 30 minutter til en time, i nærvær af blødgørende komponenter. Hvis huden er følsom, og trådene er tørre - 15 minutter, maksimum - en halv time.

Det er ønskeligt at reducere den første procedure, og at starte test på det delikate område af huden. Det er umuligt at holde blandingen varm hele natten. Det skal beriges med forskellige ingredienser - blødgørende, nærende, komplicerende. Generelt, et helt kursus på op til 15 procedurer, med 2-3 dages pauser.

Når vi taler om lugten, som uundgåeligt ledsager løgprocedurer, lad os sige, at den varer længere på håret med en beskadiget struktur, tyndt af kemi eller hyppig farvning. Hvis løget kun gnides ind i huden, så er duften mindre.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.