^

Generelle oplysninger om hår

Hår og mikroelementer

Det er nødvendigt at uddybe tilslutning af hårtab med indholdet af sporstoffer i den menneskelige krop. Læren om microelementoses (MTOZah) som sygdomme, syndromer og patologiske tilstande forårsaget af overskud, mangel eller ubalance af sporelementer i menneskekroppen - dette er en stor ny tværfagligt videnskabeligt område

Hårvækstfaser

Menneskehår passerer gennem tre faser af udvikling, der ændres jævnt fra den ene til den anden: anagen (vækstfase), catagen (fase af regressive ændringer) og telogen (hviletid). Varigheden af hver fase afhænger af et helhedskompleks: lokalisering, hårlængde, køn, alder, race og deterministiske genetiske egenskaber.

Struktur af hår

Hår er en keratinsk filiform appendage af hud med en tykkelse på 0,005-0,6 mm og en længde på flere millimeter til en og en halv meter. Hårets længde og tykkelse afhænger af mange faktorer: race og køn, alder, placering osv.

Hårets anatomi

Hår er appendage af huden. Som relaterede strukturer har de meget til fælles, fra bygningsplanen til egenskaberne ved vækst og udvikling.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.