^

Hårtransplantationsklinikker: i Tyrkiet, Rusland, Ukraine, Tyskland

, Medicinsk redaktør
Sidst revideret: 19.10.2021
Fact-checked
х

Alt iLive-indhold gennemgås medie eller kontrolleres for at sikre så meget faktuel nøjagtighed som muligt.

Vi har strenge sourcing retningslinjer og kun link til velrenommerede medie websteder, akademiske forskningsinstitutioner og, når det er muligt, medicinsk peer reviewed undersøgelser. Bemærk at tallene inden for parentes ([1], [2] osv.) Er klikbare links til disse undersøgelser.

Hvis du mener, at noget af vores indhold er unøjagtigt, forældet eller på anden måde tvivlsomt, skal du vælge det og trykke på Ctrl + Enter.

Hidtil har vi talt om de fordele, som hårtransplantater giver til tidlige skaldede mennesker og dem, hvis hårhår er meget langt fra ideel i dens tæthed, hvilket forårsager visse problemer i det psykologiske og fysiske plan. Vi har også rørt forskellige metoder til at gennemføre en procedure, der er så vigtig ud fra et æstetisk synspunkt, deres fordele og ulemper, og efterlader proceduren. Men al denne information vil virke lille, hvis de, der ønsker at konkurrere om deres skønhed ved radikale metoder, ikke ved, hvor de skal lave en hårtransplantation.

Til at begynde med er hårtransplantation endnu ikke krævet, at det kan udføres på nogen klinik i enhver by. Dette er udviklingsretningen for æstetisk medicin, der har truffet rod langt fra alle byer, så det er stadig ikke nok at beslutte om hårtransplantation, du skal beslutte dig for landet og klinikken, hvor du vil gøre det.

Det må siges, at alvorlige klinikker, der praktiserer de nyeste teknologier, ikke kun findes i udlandet, men også i landene i den tidligere CIS. Desuden bør de søges i de regionale byer. Tæl på hårtransplantation i en lille by for øjeblikket er det ikke nødvendigt, selv om efterspørgslen efter proceduren er i alle bosættelser.

Måske vil situationen en dag ændre sig til det bedre, og hårtransplantation kan udføres i enhver by. Ikke desto mindre bør anstændig efterspørgsel og prispolitik interessere specialister og føre til åbning af nye centre. I mellemtiden vil vi tale om de kendte klinikker, der eksisterer i dag i forskellige dele af verden.

Hårtransplantation i Tyrkiet

Dette land har en meget rig erfaring i retning af hårtransplantation, med god grund søger klinikkerne ikke kun ukrainere og russere, men også indbyggere i europæiske lande. Klinikkerne i Tyrkiet er betroede, derfor er folk ikke forkælet for pengene til visa, fly og indkvartering i dette land, som kan garanteres at give dem en smuk frisyre.

DOKU Klinik for æstetisk medicin (Adam og Eva)  er en af de førende klinikker i Istanbul, hvor patienter fra Europa og Asien søger hjælp. Hårtransplantation udføres ved FUE's sømløse metode, og håret er ikke barbert, hvilket betyder, at patienten umiddelbart efter proceduren kan se resultatet af transplantationen, hvilket det vil vare om et år.

Transplantation sker både for mænd og kvinder. Derudover opbygges øjenbryn og skæg.

Der er en klinik i Istanbul på Cumhuriyet Mah. Incirlidede Cad. No: 6-2, Anthill Towers, Sisli, Istanbul

Estethica Esthetic Medicine Clinic (æstetik)  er det største medicinsk center i Tyrkiet, hvoraf den ene er hårtransplantation. Lægercentret har siden 2010 accepteret patienter fra hele verden og gennemført behandling i overensstemmelse med internationale standarder.

Hårtransplantation udføres ved den klassiske metode og ved FUE-metoden.

Klinikken er placeret på: Ataşehir (Istanbul) Küçükbakkalköy Mah. Işıklar Cad. Nr. 28

Hair Med Hair Transplant Center i Memorial Clinic Antalya er en moderne medicinsk institution med 15 års erfaring, der arbejder i overensstemmelse med internationale standarder for det nyeste udstyr. En af de første til at blive akkrediteret af JCI.

Centret tilbyder en række behandlinger til alopeci, herunder hårtransplantation ved hjælp af FUT og FUE metoderne. Specialister udfører hårtransplantation hos mænd og kvinder samt øjenbryn og skægtransplantation, behandling af kronisk hårtab ved plasmoliftning.

.Opdateret af: Kuskavagi Mah. Atatürk Bulvarı No: 81 Konyaalti / Antalya.

FUE Hairlain Clinic  er en velkendt tyrkisk klinik, der har udført hårtransplantation ved hjælp af FUE-metoden i omkring 15 år, faktisk siden grundlæggelsen i 2002. Clinic specialister levere en problemfri proces på et højt niveau, praktiserende hårtransplantation som en farve, og i andre dele af kroppen, plus korrigerende transplantation nødvendige i tilfælde af svigt af tidligere transplantationer, hår vokse ordentligt.

Klinikken ligger i Ankara. Flere oplysninger kan fås på fue-hlc@mail.ru eller telefonisk i Rusland +7 (987) 188-76-06.

Privat klinik TURHAIR  i Istanbul, hvor Dr. Demir, som er medlem af organisationen af de bedste læger af hårtransplantologer FUE EUROPE og ISHRS, afholder en reception.

I klinikken udføres hårtransplantation ved hjælp af FUE-metoden på hovedet, skæg, overskæg, øjenbryn.

Krinik er placeret under: Incirli Cad. Limon Çiçeği Sok. Asfalti Caddesi Kontorblok № 1 Bakirkoy / ISTANBUL, telefonnummer +9 (0 534) 974- 22- 00.

Behov for at sige, at i Tyrkiet er hårtransplantation næsten en daglig procedure, fordi der er mange lægecentre og klinikker åbne i denne retning. Patienterne er forsynet med: gratis transfer, helpension, mulighed for at bo i klinikken på arbejdsdagen og meget mere. Ikke alle private klinikker er i stand til at levere et højt serviceniveau. Derudover praktiserer næsten alle centre for hårtransplantation kun en sømløs transplantationsmetode.

Hårtransplantation i Rusland

Vi vil ikke skjule en synd for at gøre en kvalitativ hårtransplantation. Russiske beboere behøver ikke at rejse til udlandet. At udføre proceduren for transplantation på højt niveau er i stand til og lokale læger i velkendte klinikker.

 Klinikken REAL TRANS HAIR (RTH Hair Transplantation) er en af de velkendte klinikker i Den Russiske Føderation, som har arbejdet inden for transplantation i ca. 17 år.

Eksperter udfører hårtransplantation ved hjælp af to strimmelmetoder og FUE. Samtidig har de ikke travlt med at skifte til en mere moderne metode for HFE, idet man betragter det som et marketinggreb. De hævder, at metoden HFE er faktisk ikke en unik metode, en slags problemfri teknik FUE, forfulgt af andre værktøjer (teknologi FUE implanter PEN), som FUT-teknik er en variant af strimlen metode. Forresten, FUE IMPLANTER PEN metoder bruges af mange klinikker i Tyrkiet under den oprindelige, snarere end reklame navn.

Klinikken har også en hårtransplantation i overskæg og skæg.

RTH klinikken i Rusland ligger i: Moskva, Kurskaya metrostation, Yakovoapostolsky pereulok, 8a.

Trichology Center for Ever For Hair  - kendt på russisk hospital (medlem af International Society of Hair Restoration Surgery ISHRS), praksis med at arbejde på en ny metode til hårtransplantation ved HFE tyrkiske specialister i over 13 år. I Rusland er HFE-metoden patenteret, men sådanne operationer udføres kun i en klinik med samme navn. Det antages, at denne teknik giver dig mulighed for at dække dit hoved med dit hår selv med de sidste 6 grader af alopeci, men det vil tage omkring 8-12 timer.

Specialister er involveret i hårtransplantation fra hovedregionen, transplantation øjenbryn, overskæg, skæg, whiskers.

Trichology Center for HFE er placeret på: Moskva, ul. Schepkina, 58 med. 3. Du kan lære mere ved at bruge multikanalstelefonen  +7 (915) 107-55-44.

Klinikken for plastikkirurgi og kosmetologi Inteko er  også en af de bedste klinikker i Moskva og leverer hårtransplantationstjenester. Åbningen af klinikken fandt sted i 2003.

Specialisterne på Inteko-klinikker arbejder på to måder: En strimmel og FUE, der også overvejer HFE-metoden, er ikke et ikke-kirurgisk indgreb, men en slags sømløs teknik.

Klinikadresse: Moskva, st. 2. Tverskaya-Yamskaya, 26, telefon: +7 (499) 250-96-56.

Den specialiserede hårtransplantationsklinik "Lysine-no"  er et populært center i Rusland med et lovende navn og 15 års erfaring inden for hårtransplantation. I løbet af denne tid hjalp lægerne med at få et smukt hårhoved til tusindvis af patienter.

Klinikens specialister, der er medlemmer af ISHRS, arbejder på to patenterede metoder verden over: strip og FUE.

Klinikken ligger på: Moskva, ul. Clara Zetkin, 33, bygning 25, telefon +7 (495) 585-76-36.

Specialiseret klinik til hår restaurering og hårtransplantation "Volosy.ru"  er et moderne russisk center, der har været aktivt siden 2004, selv om oplevelsen af hårtransplantation er endnu ældre (siden 1996). Alle kirurger i klinikken er opført i den internationale organisation ISHRS.

Klinikens specialister udfører hårtransplantation ved hjælp af FUE- og FUT-metoder, idet kun patientens eget hår anvendes som biomateriale. En kombineret operation, der benytter begge metoder, er også mulig. Hvis hårdensiteten ikke kan opnås, tilbyder klinikken en yderligere trichopigmenteringsmetode (medicinsk tatovering). Med sin egen teknik udfører læger øjenbryn og øjenvipper, og bruger også forskellige alternative metoder til behandling af skaldethed.

Klinikken "Volosy.ru" er placeret på: St. Petersburg, Prospekt Prospekt, 69, telefon +7 (921) 886-56-64.

Hårtransplantation i Ukraine

Vores landsmænd er ikke værre end udlændinge, de følger også deres udseende og vil være smukke. Og hår - det hjælper med at give et særligt ansigt til et menneskeligt ansigt, hvilket betyder, at hårdtransplantationens haster i os ikke er mindre end i andre udviklede lande.

Lad os overveje nogle klinikker, hvor vores landsmænd kan gå gennem proceduren for hårtransplantation uden at forlade landet.

Klinik for plastikkirurgi og fornyelse af medicin Ana-Cosmo  er en af de mest prestigefyldte klinikker i Ukraine og landene i den tidligere CIS, der har eksisteret i mere end 20 år. Det har et højt niveau af akkreditering af Ukraines sundhedsministerium, og specialister kan prale af certifikater og eksamensbeviser af international standard.

Hårtransplantation er i afdelingen for den verdensberømte plastikkirurg Akaki Tsilosani. Han udfører operationer med patchwork-metoden FUT og sømløs FUE, om nødvendigt implantation af hår fra forskellige dele af kroppen, hvilket sikrer 92% overlevelse af biomaterialet.

Klinikken ligger i Kiev, ul. Belorusskaya, 11b, telefon +38 (044) 483-21-78, +38 (050) 326-62-91.

Clinic of Laser Cosmetology and Surgery Diamond Laser er et medicinsk center med en 5-års erfaring, der holder trit med tiderne og lytter til den ukrainske befolkning. En af de tjenester, der tilbydes af centret, er hårtransplantation, som centrets specialister udfører ved hjælp af en sømløs FUE-metode, der transplanterer op til 4000 grafts pr. Procedure. Hårtransplantation udføres også på øjenbrynene og hovedet til overkommelige priser op til UAH 50 pr. Implantat.

Klinik adresse: Kiev, ul. Krasnoarmeyskaya, 89, telefon +38 (044) 228-72-45.

Laser Laser Cosmetology and Surgery Clinic "Gold Laser" er et andet medicinsk center på europæisk plan, der eksisterer i ca. 5 år, og har vist sig inden for hårtransplantation på en sømløs måde. Priserne for hårtransplantationsproceduren er identiske med den tidligere klinik.

Klinik adresse: Kiev, ul. Leo Tolstoy, 8, telefon +38 (044) 338-12-90.

Institut for Regenerativ Æstetisk Medicin "VIRTUS" er et medicinsk center med 26 års erfaring med filialer i forskellige byer i Ukraine. Klinikken introducerer mange af de mest innovative metoder inden for kosmetologi, dermatologi, trichonologi.

Mere end 10 år i institutionen praktiserer hårtransplantation ved hjælp af strimmelteknikken.

Finde en adresse Clinic afdelinger i forskellige byer (Odessa, Kiev, Kharkov, Dnepr, Nikolaev, Kherson), kan du ringe 38 (044) 332-44-00 i Kiev eller 38 (044) 700-60-60 i Odessa.

Medilandsklinikken for laser og endoskopisk medicin  er en moderne veludstyret ambulant klinik i hjertet af Ukraine, som blandt andet giver behandling og plastisk hårkirurgi.

Klinikken bruger stort set metoden til hårtransplantation FUE, plus tilbyder øjenbryntransplantation til rimelige priser.

Klinikken ligger på: Kiev, ul. Kopernika 12-d, telefonnummer +38 (044) 355-33-31, +38 (095) 365-00-04.

Center for Sund Hår Ruben Hair er en aktivt udviklet licenseret klinik med en 4 års erfaring inden for behandling og hårtransplantation ved hjælp af FUE-sømløs metode.

Udover hårtransplantation på hovedet udfører centrets læger hårtransplantation på øjenbrynene og skæget samt en række fysioterapiprocedurer, der er effektive til behandling af alopeci. Ved afslutningen af transplantationsproceduren modtager patienten en skriftlig garanti for hårvækst.

Adresse til behandlingscentret: Odessa, ul. Srednefontanskaya, 19b, office.203, telefon +38 (048) 700-76-76. Gren i Kiev: st. Turgenevskaya, 76/78, telefon +38 (044) 486-56-58, +38 (067) 463-76-76.

Clinic Trichology and Dermatology "Hair Health Center"  - en organisation der eksisterer lige under 20 år. Og hele tiden behandlede hendes specialister problemerne med at helbrede huden og håret ved hjælp af internationalt anerkendte behandlingsstandarder og unikke forfatterteknikker.

Klinikken accepterer erfarne trichologer, der kan rådgive om behandling af forskellige typer skaldethed.

Klinik adresse: Kiev, ul. Kudryashova, 3, telefon +38 (044) 537-66-10.

Som du kan se, kan du i Ukraine finde begge centre for hårtransplantation med erfaring og relativt nye klinikker, der er klar til at hjælpe dine medborgere til at returnere ungdom og skønhed sammen med smukt hår. Så det er overhovedet ikke nødvendigt at søge hjælp på den falske side.

Hårtransplantation i Hviderusland

På trods af den stabile politiske og økonomiske situation i landet har mange innovative teknologier ikke travlt med at bane vejen der. Så det skete med hårtransplantation. De fleste klinikker, der tilbyder hårtransplantationstjenester, har meget lidt erfaring inden for plastikkirurgi. Ikke desto mindre er der allerede nogle ændringer i denne retning.

Plastic Surgery Center "Edaran-Medical", der har eksisteret siden 1997 relativt nylig foreslået landsmænd ikke bare en hårtransplantation, og omplante den mest moderne metode til HFE med overlevelsen af håret garanteret.

Klinik adresse: Minsk, ul. Lenina, 9. Telefon +375 (17) 220-21-01.

Medical Center "Tillid", erhvervserfaring spænder over mere end 13 år, har til sin rådighed en højt kvalificeret plastikkirurg med 8 års erfaring Mechkovskaya Prokofiev, der også rummer en hårtransplantation for ikke-kirurgisk metode til HFE.

Adresse til centrum: Minsk, ul. Zaslavskaya 23/1, førerhus. 17.

Center for Æstetiske Medicin "Khinevich og K", der arbejder siden 1992, er klar til at levere tjenesteydelser inden for rådgivning og hårtransplantation bånd og teknikker transplantation langt hår og hår fra andre dele af kroppen.

Adresse til centrum: Minsk, ul. Pionerskaya, 45. Telefon +375 (29) 653-39-95.

Medicinsk Center "Corona", der arbejder inden for hår- og hovedbundsbehandling siden 2004, gennemfører diagnosticering af hårproblemer og hårtransplantationsprocedurer ved brug af FUT-teknologi, samtidig med at hårets hældning opretholdes.

Adresse til centrum: Insk, ul. Kommunisticheskaya, 3, telefon +375 (29) 358-12-04.

Medicinsk Center "Nordin" - en moderne klinik i fyrreskov, der specialiserer sig i plastikkirurgi, herunder hårtransplantation og patchwork og sømløse metoder. De gennemsnitlige omkostninger ved operationen er angivet i området 42-43 tusind rubler.

Adresse til centrum: Minsk, ul. Surganova, 47b. Telefon +375 (017) 289-54-56.

Tilsyneladende behøver indbyggerne i Belarus heller ikke at rejse til udlandet for at genoprette håret på hovedet. Ifølge vurderinger håndterer hjemmeklinikker hårtransplantationsoperationer ikke værre end udenlandske mestere.

Hårtransplantation i Tyskland

Tyskland er et land præget af sin pædantre og omhyggelige tilgang til enhver virksomhed, så mange mener, at behandling er bedst at finde sted i dette land. Faktisk er medicinsk industri i Tyskland i dag krise på grund af mangel på kvalificeret personale, så vær ikke overrasket, hvis plastikkirurgen der arbejder der viser sig at være din landsmand.

Hvad angår de klinikker, der udfører hårtransplantationsoperationer, kan de fleste kun nås via mellemmænd, der tilbyder deres behandling til klinikker i Europa. Det er kendt, at hårtransplantationsmetoden FUE tilbyder en innovativ klinik i Hamburg FUE - Hairtransplant, som er specialiseret i hårtransplantation på en sømløs måde. Klinik Adresse: Hamborg, Wendemuthstrabe, 5, telefon +49 (0) 40-22862-115.

Hårtransplantation udføres også på Vinsbaden Clinic "Mang Medical Way" og centnet "Æstetisk klinik", hvis filialer ligger i München, Hamburg, Düsseldorf.

Hårtransplantation i Tadsjikistan

Tadsjikistans medicinske armaturer besluttede i 2010 for at bevise, at deres land ikke vil adskille sig fra skønhedsindustriens innovative teknologier, og at der er kvalificerede specialister i landet, der er i stand til at udføre en hårtransplantationsoperation. Den første operation blev udført den 13. Maj samme år af den berømte kirurg og leder af afdeling for rekonstruktiv mikrokirurgi af et af de førende medicinske centre i Tadsjikistan, U. Kurbaev. Patienter var i stand til at tilføje op til 3.5 tusind hårsække til hovedets balding område.

Endvidere i hjertet af ledninger og andre lignende operationer, men udbredt hår plast Tadsjikistan stadig ikke har modtaget. Vi lærte at i dag FUT-hårtransplantation er udført i Tadsjiksklinikken og den internationale klinik for Ibn Sino (Fotekh Niesi str., 34) i Dushanbe. Måske i dag åbnede andre afdelinger af Ibn Sino Center i Khujand og Farhor, hvor deres åbning var planlagt tidligere.

Hårtransplantation i Azebirjana

At sige, at hårets plastikkirurgi i Azejbardjan slet ikke kan udvikle sig. En anden ting er, at der ikke er så mange klinikker, der praktiserer en sådan retning af æstetisk medicin i landet.

Præcise oplysninger vi var i stand til at finde kun i et velkendt i Azeybardzhane Center for æstetisk medicin «Celamig» (Celamig Plastik Estetik Cerrahi Klinika), som leverer tjenesteydelser til hårtransplantation hud flap. Centret er beliggende i Baku på gaden. Sulejmana Rahimova, 126/64, telefon + (99412) 480-05-35.

I grunden tilbydes beboere i Azeybzhan at lave en kort tur til Georgiens naboland, hvor de berømte klinikker i Tbilisi er involveret i hårtransplantation:

  • Center for hårtransplantation "Talizi" (18 års praksis) ledet af kirurg Akaki Tsilosani, praktiserende sømløs teknik,
  • Hairline International Hair and Hair Restaurering og Research Center.

En sådan tur tilsyneladende ikke vil være vanskeligt for beboerne Azeybardzhana som besluttet drastiske foranstaltninger til bekæmpelse af hårtab, til visumfri indrejse og daglige flyvninger fra Baku til Tbilisi ganske råd til sådan en fornøjelse.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.