^

Hud aldring

Han tegnede ansigt til ansigt

Den skinnende hud på ansigtet i dag er ganske almindelig, og det ser ikke ud til at være attraktivt - det er normalt saggy, har en lys skygge, og rynker ser hurtigere ud på det.

Alder ændres

Gerontologi er en videnskab, der studerer aldringsprocessen, aldersrelaterede ændringer i en person: hans biologiske, medicinske, sociale, psykologiske, hygiejniske og økonomiske aspekter (aldringens videnskab).

Rynketyper og årsagerne til deres udseende

Som du ved, med nogen form for aldring, er der et enkelt tegn, som rynket hud. Derfor er de fleste metoder til at korrigere aldersrelaterede hudændringer direkte eller indirekte rettet mod at reducere rynkets dybde og sværhedsgrad.

Biologisk hudældning: typer af hudældning

Der er ændringer i både epidermis og dermal strukturer. Navnlig markant fald i antallet af epidermale celler af rækker forstyrrelser i keratinocytdifferentiering, keratinocytter stigning i størrelse, ændring i forholdet mellem ceramid eller andre højt specialiserede hudlipider leverer ce barriereegenskaber, herunder væskeophobning i huden.

Hudforældelse: For tidlige og naturlige, aldrende faktorer

Aldring er en kompleks biologisk proces af metaboliske og strukturelle og funktionelle forandringer i kroppen, der fanger både indre organer og systemer og væv, der udgør det ydre udseende. De væv, der udgør det ydre udseende, indbefatter selvfølgelig huden, såvel som nogle muskler (især efterligner muskler i ansigt og hals).

Hormoner og hud

Hormoner spiller en vigtig rolle i hudens fysiologi, så overtrædelsen af hormonbalancen straks påvirker dens tilstand. For eksempel kan en ubalance af skjoldbruskkirtelhormoner føre til overdreven tørhed i huden ...

Theory of stress

Som reaktion på faresignalet (smerte, rovdyrudseende osv.) Begynder vores krop at genopbygge sine aktiviteter for at maksimere chancerne for flugt - enten meget hurtigt at flygte eller give en meget stærk tilbøjelighed til fjenden.

Den magiske af hudregenerering

Ofte køber dyre fløde "fra rynker" eller går til skønhedssalonen, kvinder håber på et mirakel. I modsætning til alle de argumenter, der skyldes, tror de fleste, at der er et værktøj, der vil rette huden som en urmager, der reparerer et ødelagt ur.

Frie radikaler og antioxidanter

Fri radikal - et molekyle eller atom, der har uparret elektron i en ydre bane, som tegner sig for sin aggressivitet og evne til ikke blot at reagere med molekylerne i cellemembranen, men også at gøre dem til frie radikaler (selvbærende lavine reaktion).

Aldring og billeddannelse

Det siges, at mode for en tan bibringes parisisk legendariske Coco Chanel, da han vendte tilbage fra et krydstogt på Middelhavet, blev ramt af den blege parisiske skønheder bronze tan.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.