^

Generelle oplysninger om en person

Hvorfor er ansigtshuden olieagtig og hvad skal jeg gøre?

Hud er den største menneskekrop. Hun har mange og meget vigtige funktioner. Blandt dem, en beskyttende (barriere for ydre påvirkninger såsom UV, kemiske, mikrobielle, fysiske), termoregulering (for at opretholde konstant og optimale temperatur for afgørende aktivitet), gasudveksling (2% af kroppen). 

Permanent øjenvipperfarvning

Hvis du er træt af at blive malet hver dag, kan du forsøge at gøre en sådan procedure som permanent farvning af øjenvipper. Dette er en nyskabende procedure, og den blev registreret i salongtjenestemenuen for ikke så længe siden. Lad os tale lidt om permanent farvning af øjenvipper.

Kosmetologi til mænd

Traditionelt blev det antaget, at mænd er mindre krævende om deres eget udseende og foretrækker enkle og overkommelige midler og metoder til hudpleje.

Dermatokosmetologi af adolescenten

I daglig praksis skal dermatologen og dermatokosmetologen i stigende grad tage unge. Denne kendsgerning kan forklares ved den stigende efterspørgsel efter kvalificerede kosmetologitjenester blandt befolkningen, god bevidsthed om unge og deres forældre, og også ofte ungdoms ønske om at ændre deres udseende.

Typer af ansigtshud

For den målbevidste virkning på huden under forskellige kosmetiske procedurer er det nødvendigt at bestemme hudtype og dens tilstand korrekt.

Taktile celler

De mest mystiske celler i epidermis er Merkel celler. De er ansvarlige for hudens følsomme følsomhed, så de blev kaldt taktile celler.

Enzymer af huden

Enzymet spiller rollen som en erfaren matchmaker, der arrangerer ægteskaber, hvor der i det naturlige forløb ikke ville være nogen chance for succes. Hvert enzym er specialiseret i en enkelt reaktion.

Hudbeskyttelsessystemer

Med fornøjelse at grave i det varme sand på stranden, plukning blomster i skoven, gå barfodet på jorden og mageligt på græsset, vi næppe l og reflektere over, hvad et stort og hårdt arbejde fører på dette tidspunkt immunsystemet af huden.

Acid Skin Mantle

Syrsyre af huden er dannet af en blanding af talg og sved, hvor der tilsættes organiske syrer - mælk, citron og andre. Disse syrer er dannet som følge af biokemiske processer, der finder sted i epidermis.

Hudfedt

Enheden af talgkirtlen kan forestilles, hvis du mentalt anvender et lag cement på huden og gør det til en depression, der når dermis. Derefter vil væggene i den resulterende fossa blive foret med epidermier.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.