^

Masker til ansigt

Maske til ansigtet fra rynker fra ravsyre: opskrifter

Takket være dette middel kan du slippe af med mange kosmetiske problemer, forbedre tilstanden af huden og også afgifte den.

Coffee Face Mask

Som morgenkuppet friskbrygget kaffe giver personen en byrde af livskraft, så masken fra kaffegrundene toner perfekt cellerne i epidermis og er samtidig velegnet til alle hudtyper

Ansigtsmasker fra citron

At være en rig kilde til C-vitamin, citronsaft - og det er en del af hjemmelavede masker, lotioner og skrubber - har mange fordele, når de anvendes direkte på huden.

Mask af chokolade - kosmetisk trend

Kakao betragtes som en rig kilde til antioxidanter, såsom procyanidiner, polyphenoliske flavonoider og katekiner. Kakaopulver indeholder kalium, natrium, calcium, magnesium, fosfor, mangan, jern, kobber, selen og zink.

Frugtmasker til ansigt og hår

Frugtmasker hjælper med at mætte huden med nyttige ingredienser. Frugter er særligt vigtige for menneskets hud.

Mask til ansigt fra mælk

Hvilken virkning har ansigtsmasken på huden fra mælk? Bestemt, positivt. Og mælk har sin egen brugbare ejendom til alle typer hud.

Masker til kombinationshud

Hjemmelavede masker til kombinationshud hjælper med at løse mange af de problemer, der er karakteristiske for blandet hudtype.

Masker lavet af ærter: God til enhver hud

Mange kan forekomme uventede ærmasker, men brugen af denne populære bønne er helt naturlig, fordi hjemmepleje produkter omfatter næsten alle produkter af vegetabilsk oprindelse.

Parafinmask: Sundhed og hudforyngelse

Parafinmasken er fremstillet af smeltet paraffin, et petroleumdestillat, som er en blanding af faste carbonhydrider (alkaner), som omdannes til flydende tilstand, når de opvarmes til + 45-60 ° C.

Ansigtsmaske med aloe - et effektivt middel til alle lejligheder

Masker med aloe juice er et glimrende værktøj til at opretholde ansigtshud i tone. De kødfulde blade af aloe juice en masse: det er ikke kun den fugt, som beskytter planten "i reserve" i tilfælde af langvarig tørke, men også koncentrere livreddende stoffer.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.