^

Korrektion af aldersrelaterede hudændringer

Endoskopisk løftning af den nedre, midterste og øverste tredjedel af ansigtet

I dag er der mange forskellige kosmetiske procedurer, der hjælper med at genoprette ungdommelighed, frisk udseende på huden og forhindre hudsænkning. En sådan procedure er en endoskopisk ansigtsløftning.

Ultralyd ikke-kirurgisk ansigtsløftning: HIFU SMAS-LIFTING

En ultralydlaser forstås at sige enheder, der udsender pulserende ultralydbølger. Til æstetiske formål anvendes de til ikke-kirurgisk foryngelse af huden. Operationsprincippet er som følger.

Ansigtscreme efter 40 år

I det femte dusin år ændres ansigtet selv hos kvinder med vildebestandigt genetik. Tiden er ubarmhjertig, og omsorg for ungdommen skal være i går. Men i dag er det ikke for sent, hvis du bruger kosmetik korrekt. Først og fremmest - specielle ansigtscremer efter 40 år.

Øvelser til ansigtsløftning

Vi ser ofte af misundelse på atleterne, de unge, der sner sig i gymnastik - de laver ikke deres mave, og på armene og benene er muskelaflastningen tydeligt synlig.

Threads Aptos til ansigtsløftning

Det er ingen hemmelighed, at med alder, hud, herunder ansigt, mister sin elasticitet, elasticitet. For det første vises overfladiske efterligne rynker, så bliver de mere udtalt, det ovale er sløret, ansigtsudtrykket er trist og kedeligt.

Effektive vitaminer for at forlænge ungdommen

De første tegn på aldring gør sig følte efter 25 år. Forskere forbinder disse irreversible ændringer med virkningen af frie radikaler. Mangel på makro og mikroelementer, dette er en anden grund til forringende udseende.

Lipofilling

Naturen tog sig ikke af folkets absolutte perfektion, de fleste ville gerne forbedre noget i sig selv.

Facelift og ansigtsløftning: typer, resultater, rehabilitering, anmeldelser

Facelifting er en operationel eller ikke-kirurgisk korrektion af ansigt og hals ved at påvirke blødt væv, den såkaldte ansigtsløftning.

Thermolift individer

Hver selvrespektende kvinde drømmer og om 40, og om 50 år at se så attraktivt som i en ungdom. Det er klart, at kigger på 18 selv i 30-35 år er næsten umuligt, det vil være noget fra sproget.

Ansigtsforyngelse efter 40 år

Stram og smuk hud er det første tegn på ungdom. Overvej metoderne til foryngelse efter 40 år eller hvordan man holder huden sund og smidig i enhver alder.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.